Bebeğim Dönmüyo
74 görüntüleme
E
Elif S.
6 Mart 2026 09:08
Merhaba kızlar. Bebegim tam 6 ay 11 günlük. 2. Aydan itibaren reflüsü var. Reflü sebebiyle tummy time gibi egzersizleri düzenli yapamadik. Şuan destekli oturabiliyo. Desteksiz icin egzersizler yapiyoruz. Fakat bebegim hala dönemiyo. Yani azcık bi destekle dönüyo ama kendi kendine asla dönmüyo. Bazı doktorlar bu ayda dönme bekleriz diyo bazıları şart degil diyo. Hatta yüz üstü yatırdığımda ayaklarından destekleyince sürünüyo kendini ileri itiyo. Ama yine de gelisim geriligi olmasından korkuyorum dönemedigi icin. Bu ayda bu sorunu yasayan var mi ?
T
Tuğba B. ..
6 Mart 2026 09:54
Benim oğlum 7aylık döndü kiloluydu
N
Nurşen ..
6 Mart 2026 09:58
Benim bebeğim de 6 ay 9 günlük 10 15 gün oluyo sağına dönmeye başlayalı sola hala destekle dönebiliyo. Normal bence çok kasmayın dönme egzersizi yaptırdım ben hergün ve normalde koltukta uzatırken falan egzersiz yapıyodum bir iki gün matın üstünde halının üstünde falan denedim sonrasında kendiliğinden dönmeye başladı
E
Eliff
6 Mart 2026 10:01
Bebeği koydugunuz zeminde çok önemli bebemki koltukta halıda dönüyor başka yerde çok zorlanıyor

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
6 Mart 2026 10:36
Merhaba bebeğinizin gelişimi normalse sekizinci aya kadar uzayabilir süreç muayneniz normalse sorun olmayacaktır egzersize devam edin
E
Elif S.
6 Mart 2026 10:46
Benim oğlum 7aylık döndü kiloluydu
E
Elif S.
6 Mart 2026 10:47
Benim bebeğim de 6 ay 9 günlük 10 15 gün oluyo sağına dönmeye başlayalı sola hala destekle dönebiliyo. Normal bence çok kasmayın dönme egzersizi yaptırdım ben hergün ve normalde koltukta uzatırken falan egzersiz yapıyodum bir iki gün matın üstünde halının üstünde falan denedim sonrasında kendiliğinden dönmeye başladı
E
Elif S.
6 Mart 2026 10:48
Bebeği koydugunuz zeminde çok önemli bebemki koltukta halıda dönüyor başka yerde çok zorlanıyor
E
Elif S.
6 Mart 2026 10:49
Merhaba bebeğinizin gelişimi normalse sekizinci aya kadar uzayabilir süreç muayneniz normalse sorun olmayacaktır egzersize devam edin
N
Nurşen ..
6 Mart 2026 10:50
Reflüsü oldugu icin cok fazla bi egzersiz yaptiramamistim. Kusmalar daha yeni yeni azaliyo artık baslicaz bakalim duzenli olarak