Bebeğim Cokmu Küçük
292 görüntüleme
M
Melahat G. S.
12 Mayıs 2026 12:13
Merhabalar herkese kızım 8 ay 2 günlük doğum kilosu 2775 her gören ay çok küçük kaç kilo diye soruyor şuan kilosu 6500 küsür çok hareketli yerinde durmayan bir bebek anne sütü ve ek gıda veriyorum mama hiç vermedim ama insanlara laf anlatmaktan çok yoruldum bazen ek gıda da yemek istemiyor neden böyle ne yapabilirim diye kendimi darlıyorum aranızda benim gibi olan annelerimiz vardır sizce normal mi tek olmadığımı bilmek bana kendimi iyi hissettirecek

Emel C.
12 Mayıs 2026 12:31
Merhaba bebekler zaman zaman ek gıdayı istemeyebiliyor zorlamayın çok normal eğer doktorunuz normal diyorsa normaldir insanlara aldiris etmeyin benim bebegim 13 aylık olacak 11 kilo onada zayıf diyorlar insanlara yaranamazsın haklısın de geç bosver
M
Melahat G. S.
12 Mayıs 2026 12:33
Merhaba bebekler zaman zaman ek gıdayı istemeyebiliyor zorlamayın çok normal eğer doktorunuz normal diyorsa normaldir insanlara aldiris etmeyin benim bebegim 13 aylık olacak 11 kilo onada zayıf diyorlar insanlara yaranamazsın haklısın de geç bosver
S
SelinLcn
Premium Üye
12 Mayıs 2026 12:33
Benim de oğluma doktor minyon demişti. Ama sosyal iletişimi iyiyse sağlıklı ve mutluysa lütfen kafanıza takmayın. Maalesef sosyal medya ve çevre etkisi bizi çok üzüyor. Anne baba boyu da önemli ben de çok uzun değilim eşim de öyle o yüzden benim için önemli olan her ay az da olsa kilo alması. Sağlıkla büyütün canınızı sıkmayın
M
Melahat G. S.
12 Mayıs 2026 12:38
Benim de oğluma doktor minyon demişti. Ama sosyal iletişimi iyiyse sağlıklı ve mutluysa lütfen kafanıza takmayın. Maalesef sosyal medya ve çevre etkisi bizi çok üzüyor. Anne baba boyu da önemli ben de çok uzun değilim eşim de öyle o yüzden benim için önemli olan her ay az da olsa kilo alması. Sağlıkla büyütün canınızı sıkmayın
Z
Zeynep N. İ.
12 Mayıs 2026 13:02
Melahat hanım, biliyorsunuzdur onların bir persentil eğrileri var, eğer o belli bir aralıkta düzenli gidiyorsa hiç dert etmenize gerek yok, her bebek farklıdır. Aksi bir durumda, kilosunu az bulsa doktorunuz sizi uyarırdı.

Emel C.
12 Mayıs 2026 13:13
Doktorum gayet iyi diyor her seferinde böyle devam diyor herkes 4 kilo çocuk doğurmuş gibi konuşunca insanın siniri oynuyor resmen 😅😅
E
Elif K.
Premium Üye
12 Mayıs 2026 13:14
Merhaba benim bebeğimde minyon ve zayıf ama tüm gelişimleri normal, anladığım kadarıyla sizinkide normal 🥰 çevremizdeki insanlar bebekler kilolu olmak zorundaymış gibi konuşuyor ama sadece konuşuyorlar o yüzden onlara takılmayın 🌸
R
Rukiye S.
13 Mayıs 2026 10:41
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum kafanızı takmayın doktor normal dediyse. Benim de 5 aylık bebeğime 1 2 aylık anca bu bebek sütün yaramıyor dediler. Mama mı versen oysa tüm gelişimleri gayet sağlıklı çok şükür. Doktorda normal diyor minyon bir bebek sadece
B
Begüm T. K.
15 Mayıs 2026 23:51
Kilolu bebeğin çok iyi ve sağlıklı olduğunu düşünen bi toplumdayız maalesef ki ama kilolu bebekler geç dönüyor geç haraket ediyor geç emekliyor geç yürüyor yani kilo çok da iyi bişi değil sağlıklı besin alıyor mu değerleri iyi mi doktoru iyi diyorsa gerisinin önemi yok zaten yeterince yükümüz var anneler olarak bir de üzerimize buradan da geliyorlar gayet tabi normal biz bile yetişkinler olarak bi gün iştahlı oluyoruz bir gün iştahsız
M
Melahat G. S.
15 Mayıs 2026 23:54
Kilolu bebeğin çok iyi ve sağlıklı olduğunu düşünen bi toplumdayız maalesef ki ama kilolu bebekler geç dönüyor geç haraket ediyor geç emekliyor geç yürüyor yani kilo çok da iyi bişi değil sağlıklı besin alıyor mu değerleri iyi mi doktoru iyi diyorsa gerisinin önemi yok zaten yeterince yükümüz var anneler olarak bir de üzerimize buradan da geliyorlar gayet tabi normal biz bile yetişkinler olarak bi gün iştahlı oluyoruz bir gün iştahsız
Yükleniyor...