Bebeğim Çok Terliyor
186 görüntüleme
E
Emine A.
30 Nisan 2026 00:33
5 ay 13 günlük uyurken su gibi terliyor her gece 2 kere değiştirmek zorunda kalıyorum sonra uyanıp ağlıyor ama sırılsıklam uyumasına gönlüm elvermiyor bunun için su vermeye başladım ama durmadı terlemesi lütfen yaşayıp çözüm bulan yazsın
S
Songül Y.
30 Nisan 2026 01:45
Bizde öyleydik şapkasını sıksam su akcak gibi o kadar terliyodu , youtubeda videoya denk geldim ve ilk doğduğundan itibaren verilen günde 3 damla bi ilaç verilmişti vitamindi kullanılmadığı zamanlarda olabiliyomuş ve bende ihmal ediyordum unutuyordum kullanmayı, son zamanlarda tekrar başladım düzenli veriyorum ve baya baya fark etti terlemiyor sadece çok sıvak oluyor vücudu şapkası bile terlemiyor bi tek mama yerken hafif terliyor o kadar
S
Songül Y.
30 Nisan 2026 01:46
3 aylığız bu arada
S
Sema
30 Nisan 2026 01:46
Biraz daha ince giydirebilirsiniz ya da evin nem ve sıcaklık dengesşnş ayarlarsanız iyi olur
N
Nazlı
30 Nisan 2026 02:21
Aynı sorunu yaşadım. Sadece uzun kollu zıbın ve alt pijama ile uyutmaya başlayınca sorun çözüldü. Daha ince giydirmeyi deneyebilirsiniz. Ortam sıcak geliyor olabilir
E
Emine A.
30 Nisan 2026 05:01
Kısa kollu zıbın var çorap yok örtü yok üzerinde ortam da 24 derece ben üşüyorum o su gibi oluyor anlamadım ki nasıl oluyor ya
Yükleniyor...