Bebeğim Çok mu Uyuyor Bir Sıkıntı mı Var

191 görüntüleme
D

Duygu Ö.

18 Temmuz 2025 19:48
35+6 plesanta previa doğum yaptım. 8 gün yoğun bakımda küvezde kaldı. Şuan 50 günlük. Endişeleniyorum çoğu ı günler 4 5 saat uyanık kalıyor sadece oda parça parça bezini değiştirirken banyoda çok acıkınca yada onun dışında beslenirken bile uyuyor bu normal mi doktora götürmeli miyim prematüre doğduğu için mi böyle
Zeynep U. .

Zeynep U. ..

18 Temmuz 2025 19:52
Bebeğiniz daha çok küçük günün bir çok vaktini uyuyarak geçirecektir bir sıkıntı yok gibi sağlıcakla büyütün
D

Duygu Ö.

18 Temmuz 2025 19:56
Abisi bu kadarken uyanıklık süresi uzundu ve baya aktifdi ses çıkarma çabaları başını dik tutması el koordinasyonu gibi gibi tabi o 40+3 de doğdu kıyaslama gibi de olsun istemiyorum ama o aklıma geldiğinde kızım da bir sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum çünkü genelde uyuduğu için gülme hareketlilik çok çok az
Melekber A.

Melekber A.

18 Temmuz 2025 20:22
Çok normal endişelenmenize gerek yok ilerleyen günlerde uykusu git gide azalacak zaten
B

Büşra G. T. ..

22 Temmuz 2025 17:00
Benim bebeğimde kırkı çıktıktan sonra çok uyumaya başladı. Dört beş saat. Herkes kırkı çıktığı için öyle vs dediler. Ama ben doktora gittim ve enfeksiyon olduğu için okdar uyuduğunu öğrendim. Ve sonrasında on gün yoğun bakımda yattı. Bence anneler hissediyor. İçinizde bi şüphe var ise eğer kan tahlili yaptırın. Temiz çıkarsa ne güzel uykucu bir bebeğiniz var. Hem aklınızda da soru işareti kalmaz. Sağlıkla mutlulukla büyüsün ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir