Bebeğim Çok mu Kilolu

169 görüntüleme
B

Buse F.

22 Temmuz 2025 21:03
4 aylık erkek bebeğim var şu an 8 kilo, boyu 64cm ;doğum kilosu 3.125 gram, boyu 50cm. sadece emziriyorum. ilk doğduğunda doymadığını düşünüp mama vermeye çalıştım 4-5 kere ama asla mamayı istemiyor(hipp maması) ve tükürüyordu. emzik de tutmuyor. kilosu normal mi?
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

22 Temmuz 2025 21:09
Çok hızlı kilo almış bebeğiniz bence Buse Hanım🙂 maşallah diyelim. Sadece anne sütü ile beslendiği için fazla yapılacak bir şey yok. Emzirme aralığınızı azaltabilirsiniz belki duruma göre. Muhtemelen sütünüz fışkırarak geliyor🤗 benim oğlum da öyleydi. Bir yaşından sonra kilo almaz oldu. Tombişliğinin tadını çıkarın♥️
B

Buse F.

22 Temmuz 2025 21:11
teşekkür ederim ama karşıdan bakılınca çok da tombiş durmuyor kemiklere alıyor kiloyu sanırım😊 doktor biraz bizi korkuttu çok kilo almış bu şekilde olmaz diye bir de burdan bilgi almak istedim
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

22 Temmuz 2025 21:15
Benim doktorum da öyle diyordu ama ne yapabiliriz ki? Benim oğlum da emzik sevmezdi ve beni 10aylık olana kadar emzik olarak kullandı😂 dediğim gibi belki aktiviteler ile oyalayıp emzirme aralığını açabilirsiniz ama bebek işte meme istiyorsa verilecek 😃 takmayın kafanıza. Benim oğlum 6aylıkken 9bucuk kiloydu, şimdi 20aylık 12kilo. Sonradan düzeliyor zaten.
G

Gülcan D. ..

22 Temmuz 2025 21:25
Anne sütüyle besleniyor zaten yürüdükleri zaman o kilodan eser kalmıyor yaşadım ve gördüm merak etmeyin 🙂
S

Sema ..

22 Temmuz 2025 21:31
9.aydan sesleniyorum Buse hanım kg alımı çok yavaş 6-7. Aya kadar güzel kg alıp onu koruyorlar çok endişelenmeyin başka bi sağlık durumu yoksa 🥰
S

Sevgican U.

23 Temmuz 2025 19:58
Merhabalar benim oğlum dk 4020 kiloydu şu an 2.5 aylık 7 kilo benimki fazla mı doktorlar bana hiçbir şey demediler
B

Büşra N. T. ..

23 Temmuz 2025 20:19
Kilo alımınız gayet güzel bence. Gerçekten yaklaşık 1 yaşına doğru artık kilo almamaya başlıyor. Benim oğlum nerdeyse 3 aydır 10 kilo. 11 aylık oysaki 6-7 aylıkken de 10 kiloya yakındı. Sonrasında herşey normalleşiyor.extra süt azatma filan yapmayın bence. 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir