Bebeğim Çok Kusuyor

117 görüntüleme
Besra Ö.

Besra Ö.

3 Temmuz 2025 21:30
Bebeğim mekonyumlu doğdu doğumdan sonra yeşil kahverengi kusmaya başladı bundan dolayı küvezde alındı 9 gün kaldı 4 gün küvezdeyken çağırıldım emzirme için emzirmeye başladım tekrar kusmaya başladı emzirmeyi biraktırdılar 6 saat midesini dinlendirdiler onda sonra 3 saate bir 10 ml süt sağarak verildi sütün içine bebelak kıvam artırıcı karıştırıldı giderek 5 ml artırdılar ama bebeğim doymuyordu çok ağlıyordu birsürü test yapıldı filmler utrason lar kan testleri ama bizi bulunamadı taburcu olduk kızım 3500 doğmuştu taburcu olduğümuzda kızımın kilosu 3425 gr dı ama hala kusuyor çok kusuyor beslemeden sonra bazen bir saatt sonra bezende emziriken kusuyor kakasını 3 günde bir yapıyor ısınırken kusuyor çok fazla hareketlendiğinde kusuyor
İlk ayın sonunda kilos 4400 gram oldu
Artık kusmasından dolayı ne yapacağımızı şaşırdık bebeğim 10 mayısta doğdu ayın onunda aşısı var o zaman kilosuna bakılacak şuna kilosunu bilmiyorum
İ

İrem G.

14 Temmuz 2025 20:41
Hatırladığım kadarıyla ilk ay en az 600 gram alınması bekleniyor. Benim oğlum da bağırsaklarını tam kullanamadığı için çok ıkınıyordu ve kusuyordu. 4. Ayda bitti denecek kadar az. Kilo almazsa reflü var diyorlar ama kilo alırsa fizyolojik reflü için birşey yapmıyorlar. Biz en son beslendikten sonra 20 dk omuzda tutma ve reflü yatağı kullanarak azaltmıştık belki işinize yarar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir