Bebeğim Çok Huzursuz Anlayamıyorum

139 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

7 Temmuz 2025 14:49
Bebeğim 35 günlük ilk ay kontrolüne gittik 4200 doğmuştu 5345 kg ile 1. Ayı kapattık doktor mama verme dedi zaten çok vermiyodum çoğunlukla sağdığım sütü veriyodum. Birkaç gündür sadece meme olarak beslemeye başladım ağladıkça verdim ama kısa süreli emiyo emerken huzursuzlanıyo bakıyorum ağzından süt akıyo gazını çıkarıyoruz biraz emse yine aynı huzursuzlanıyo uykusu desen artık kısa süreli gözünü açıp etrafa sakince 5 dk anca bakıyo sonra ıhlamalı ağlamalı yani kısaca sürekli huzursuzluk içinde çiş yapıyo kakayı bi gün yapmasa diğer gün yapıyo bu kadar gazlı olunur mu sorun ne anlamıyorum
B

Büşra Ş. Y.

8 Temmuz 2025 13:17
Daha çok küçük kısa süreli emmesi seni üzmesin doyuyordur benim kızım hep çok kısa kısa emiyor kilo alımı iyiyse onu dert etme. Tam o günlerde bizim de gaz sorunumuz başlamıştı probiyotik damlaya başladık doktor tavsiyesi ile. Gazlı bir bebekse evet bu kadar gaz üretiyorlar masajla kendi kızımdan 12 kere arka arkaya gaz çıktığını hatırlıyorum. Gazlı bir bebekse anlattığınız her şey çok olağan. Ben masaj yağları, ılık banyolar ve probiyotik in az az da olsa faydasını gördüm. Mücizevi şekilde düzelmiyor ama az da olsa rahatlatıyor
R

Rumeysa K.

8 Temmuz 2025 15:22
Muhtemelen biberon kullanımınız var bebek memeden aynı hızda gelmediği için süt huzursuzlanıyordur emzirirken bir şırınga ile yandan süt verin ağzına memeye daha çok bağlansın ama abartmadan çünkü bu sefer de bunu hep isteyecektir bir süre devam ederseniz oda sizi emmeye alışır
Ş

Şemsi K.

10 Temmuz 2025 10:17
Benimki de o dönemlerde çok huzursuz bir bebekti. Emzirdikten hemen sonra ya da emerken huzursuzlanıyor kendisini geriye atarak ağlıyordu. Bizim reflümüz vardı, her beslenme sonrası 15/20 dk dik pozisyonda tuttum bir süre ve faydasını gördüm.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir