Bebeğim Çok Hızlı Kilo Alıyor

346 görüntüleme
A

Aleyna Ü.

5 Ağustos 2026 02:40
Doğum kilosu 3620 şuan 47 günlük kilosu 6400. 3 saatte bir emziriyorum ,sadece anne sütü alıyor ,1 aylık olduktan sonra da gece emzirmek için uyandırmadım şuanda da öyle devam ediyoruz bu kadar kilo alması normal mi nerdeyse 3 kg aldı
H

Hatice A.

5 Ağustos 2026 04:34
Sadece anne sütü alan bebeklerde müdahale etmiyorlar. Eğer mama verseydiniz muhtemelen azaltın derlerdi
M

Merve

5 Ağustos 2026 07:14
Sadece anne sütü alıyorsa korkmayın. Anne sütü bazı bebeklerde çok kilo yapar. Doktorlar buna müdahale etmez. Maşallah diyelim 殺
N

Nazlıcan

Premium Üye
5 Ağustos 2026 07:14
Ayınıza göre beslenme aralığı normal, sadece anne sütü aldığı için doktorlar bu alımı normal karşılayacak. Mama veriyorsanız azaltın diyeceklerdi.
M

Merve S.

5 Ağustos 2026 08:54
maşallah 🧿 benim bebeğimde aynı öyle şuan 5.5 aylık 9 buçuk kg dinom benim bende endişeleniyorum 6 aylık kontrolünde doktora sorucsm ek gıdaya o yüzden başlamadım geç başlamayı düşünüyorum çünkü tadımlards bile arkasını istiyor çok iştahlı genetikte olabilir diye düşünüyorum eşim 195 ben 170 cocukta iri olur bence
A

Aleyna Ü.

5 Ağustos 2026 15:56
Cevaplar için teşekkürler canlarım bebişlerinizi sağlıkla büyütün❤️
B

Bircan S.

Premium Üye
15 Ağustos 2026 20:40
İlk aylarda ayda yakşaşık 1 kilo alıyolar benim bebeğim de [3.ay](3.ay) doğum kilosunun iki katıydı sonra iyice yavaşlıyo zaten boşver iyidir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir