Bebeğim Çok Hareketli

146 görüntüleme
İ

İslim K.

16 Haziran 2025 18:01
Erkek bebek annesiyim ve bebeğim 39. Haftada doğdu. Doğduğundan bu yana inanılmaz hareketli bir çocuk daha 15 günlükken yüz üstü yattığında bizi iterek emeklemeye çalışmıştı. 3 aylık olmadan oturmak için kafasını kaldırıyordu.Şuan 5 buçuk aylık ve uyku arasında bile kalkıp oturmak oynamak istiyor. Bu kadar hareketli olması sorun mudur?
Ş

Şebnem S.

23 Haziran 2025 05:39
Benim beş buçuk aylık kızımda aynı bahsettiğiniz şekilde. Yerinde durduğu bir an yok, bu durum karşısında endişelenmelimiyim bilemiyorum🤷🏻‍♀️
F

Fatma S. ..

23 Haziran 2025 05:50
Yeni öğrendiği şeyleri yapmak istiyor bu çok normal güniçinde o ihtiyaçlarını bol bol karşılayın 🙂
B

Betül B. ..

23 Haziran 2025 06:08
Erkek çocuk meselesi 😅 hepsi mi aynı olur, sağlık sorunu yoksa ve huzursuz değilse bu sizi mutlu etsin MaşaAllah hiperaktif bir bebeğiniz olabilir, bebekler yeni öğrenimler keşfettiklerinde uyku sorunu yaşıyorlar normal 4 ay sendromu 6 aya kadar uzuyan bir süreç her zamanın farklı olduğu bir durum mevcut, oyun eğitim fırsat oldukça, o da eğlenir yaşına geldiğinde durumuna göre hareket edersiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir