Bebeğim Bir Türlü İyileşemiyor
99 görüntüleme
K
Kübra Y.
28 Ocak 2026 10:03
Yaklaşık Kasım ayından bu yana sürekli hasta oluyor. Doktorumuz ? teşhisi kondu ve ilaç tedavisi gördük. Tam rahatladı diyorum aynı tıkanıp nezle oluyor. Hava verip burnunu açıyorum. Bir de vücut ağrıları oluyor diye calpol veriyorum. Ateşi yok. Başka yapmam gereken ne var? Bebeğim 11 ay 10 günlük.
A
Arzu.G
28 Ocak 2026 10:11
Burnunu temiz tutup bol temiz hava aldırın her gün. Çabuk hastalanıyor diye korumaya çalışmayın bağışıklığı böyle güçleniyor.Bağışıklık güçlendiren takviyeler kullanabilirsiniz Osman hoca da öneriyor su atom olan ben faydasını gördüm hastalık zamanlarında sabahları bir tatlı kaşığı veriyorum deneyin isterseniz
K
Kübra Y.
28 Ocak 2026 11:02
Burnunu temiz tutup bol temiz hava aldırın her gün. Çabuk hastalanıyor diye korumaya çalışmayın bağışıklığı böyle güçleniyor.Bağışıklık güçlendiren takviyeler kullanabilirsiniz Osman hoca da öneriyor su atom olan ben faydasını gördüm hastalık zamanlarında sabahları bir tatlı kaşığı veriyorum deneyin isterseniz
K
Kübra Y.
28 Ocak 2026 11:02
A
Arzu.G
28 Ocak 2026 11:19
Beyorganik markasının atom yazan mor karışımı paylasimlarindan da görmüşsünuzdur Osmanhocanin. Mor mix olanı da baya iyi
K
Kübra Y.
28 Ocak 2026 19:45
Beyorganik markasının atom yazan mor karışımı paylasimlarindan da görmüşsünuzdur Osmanhocanin. Mor mix olanı da baya iyi