Bebeğim Beton Merdivene 1 Basamak Düştü

541 görüntüleme
T

Tuğçe K. ..

13 Haziran 2026 12:01
Bebeğim merdivenden son 2 merdiven kala düşmüş. Son basamağa alnının sağ yanını vurmuş. 30 saniyede şişti ve morardı. Acile geldik. Doktor çatlak görünmüyor, dedi. Tomografi imza ile size kalmış, dedi. 4 saat bekleticem, gözlemlicem dedi. Ne yapmalıyım? Tomografi mi çektirsem?
E

Eda D.

13 Haziran 2026 12:44
Bence gözlemleyin benim 18 aylık bebeğimde öğrenme kulesinden kafa üstü düştü hatta ilk an mide bulantısı da oldu ama doktor gözlem altında tuttu evde de 2 gün gözlemledik normsldi 15 [gün.oldu](gün.oldu) iyi
M

Melike M.

13 Haziran 2026 13:10
Basamakların ne kadar çok olduguna bağlı.Anladıgım kadarıyla 3 basamaklı merdivenden 1 basamak düşmüş sadece.Ben bir şey olacagını düşünmüyorum gözlemleyin yeter bence.Bi aksilik olursa zaten çektirirsiniz
T

Tuğçe K. ..

13 Haziran 2026 14:19
4 saat müşahede de bekleticem, dedi. Tomografi gerekmiyor gibi görünüyor, dedi. Ama evdeki o düşme sesi kulağıma gelitor. Çok kötü düşmüş gibi. 4 saat de geçse içim rahat etmicek. Kusma filan olmadı. İlerleyen saatlerde bir şey olmaz dimi?
Ş

Şeyma

13 Haziran 2026 17:55
4 saat içinde bir şey olmazsa sonra da olmaz inşallah toplam 6 saat gözlemlersiniz. Tomografi yaptırmayın boşu boşuna.
T

Tuğçe K. ..

13 Haziran 2026 17:57
Yanıt yazan herkese teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir