Bebeğim Beton Merdivene 1 Basamak Düştü
541 görüntüleme
T
Tuğçe K. ..
13 Haziran 2026 12:01
Bebeğim merdivenden son 2 merdiven kala düşmüş. Son basamağa alnının sağ yanını vurmuş. 30 saniyede şişti ve morardı. Acile geldik. Doktor çatlak görünmüyor, dedi. Tomografi imza ile size kalmış, dedi. 4 saat bekleticem, gözlemlicem dedi. Ne yapmalıyım? Tomografi mi çektirsem?
E
Eda D.
13 Haziran 2026 12:44
Bence gözlemleyin benim 18 aylık bebeğimde öğrenme kulesinden kafa üstü düştü hatta ilk an mide bulantısı da oldu ama doktor gözlem altında tuttu evde de 2 gün gözlemledik normsldi 15 [gün.oldu](gün.oldu) iyi
M
Melike M.
13 Haziran 2026 13:10
Basamakların ne kadar çok olduguna bağlı.Anladıgım kadarıyla 3 basamaklı merdivenden 1 basamak düşmüş sadece.Ben bir şey olacagını düşünmüyorum gözlemleyin yeter bence.Bi aksilik olursa zaten çektirirsiniz
T
Tuğçe K. ..
13 Haziran 2026 14:19
4 saat müşahede de bekleticem, dedi. Tomografi gerekmiyor gibi görünüyor, dedi. Ama evdeki o düşme sesi kulağıma gelitor. Çok kötü düşmüş gibi. 4 saat de geçse içim rahat etmicek. Kusma filan olmadı. İlerleyen saatlerde bir şey olmaz dimi?
Ş
Şeyma
13 Haziran 2026 17:55
4 saat içinde bir şey olmazsa sonra da olmaz inşallah toplam 6 saat gözlemlersiniz. Tomografi yaptırmayın boşu boşuna.
T
Tuğçe K. ..
13 Haziran 2026 17:57
Yanıt yazan herkese teşekkür ederim
Yükleniyor...