Bebeğim Beslenirken Kafasını Hep Sağa Sola Çeviriyor

86 görüntüleme
E

Eylül M. G.

20 Ağustos 2025 06:53
Bebeğim tam 3 aylık ve mama ile beslenen bir bebek ama son 1 haftadır biberonla beslerken kafasını hep bir sağa bir sola çeviriyor ve normalde yediği miktarın daha altında bir mama ile besleniyor. Bunun sonucunda da normalde 3,5-4 saatte bir beslenen bebeğim daha 3 saat dolmadan ağlamaya başlıyor. Nedeni ne olabilir?
V

Vüsala I.

20 Ağustos 2025 07:03
Merheba. Sorunuzu görür görmez yanıtlamadan geçemedim. 3.5 aylıkdan başladık memede aynı davrsnıyordu, mamaya geçdik sonra yine öyıe oldu. Sağolsun doktorlsrımız o kadar dikkatliydi ki, tam 6cı ayınds evet reflu var dediler🤣🤣🤣 Reflusu var bebeğinizin🙏🏻🥰
V

Vüsala I.

20 Ağustos 2025 07:04
Ben doktorlar yüzünden bebeğime sütüm ola-ola süt veremedim (
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 07:04
3 ayda meme reddi mama reddi biberon üretti huzursuzluk çok fazla çünkü 3 ay atağı var bol bol sakin olun kafasını sağa sola attığına memenizi zor ona vermeye çalışmayın bu sefer memeretli yapabilirsiniz sabırlı olun geçerim umarım
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

20 Ağustos 2025 07:08
3. Ayda meme reddi yaşadık aynı durum biberonda da olabiliyor. Yaklaşık bir hafta sürdü daha çok uykuluyken emzirdim o zaman içiyordu
E

Eylül M. G.

20 Ağustos 2025 09:33
Hepinize çok teşekkür ediyorum 🥰🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir