Bebegim Bazen Başına Vuruyor
239 görüntüleme
S
Sevtap H.
8 Temmuz 2026 23:11
13 aylık bebeğim, göz teması kuruyor , benimle oyun oynuyor gülüyor eğleniyor, yaptığım bazı esprileri anliyor ve gülüyor, su şişesini açmam için bana getiriyor , isaret parmagi ile değil de eli ile göstermek istediği şeyi gösteriyor, şunu babana ver diyince bazen götürüp veriyor , anne nerede diye sorduklarında bana bakıyor, her gün mutlaka kitap okuyoruz.
Ama bazen ismine dönmüyor, bazen de başına ve kulaklarına vuruyor , henüz anlamlı kelimesi de yok ama heceliyor ve babıldıyor, olumsuz bir şey olmasından çok korkuyorum ,
Ama bazen ismine dönmüyor, bazen de başına ve kulaklarına vuruyor , henüz anlamlı kelimesi de yok ama heceliyor ve babıldıyor, olumsuz bir şey olmasından çok korkuyorum ,
B
Birgül Y.
8 Temmuz 2026 23:15
Benimde bebeğim 13 buçuk aylık dediklerinizin aynısını bizimkide yapiyor. Ekran acmiyorum ben sürekli konusuyoruz evde abisi var 4 yaşında onunla k9nusmaya çalışıyor badildama var yanı henüz anlaşılmasada
B
Birgül Y.
8 Temmuz 2026 23:15
Bence hic endiselenmeyin hersey yolunda görünüyor
H
Hanife H. B. ..
8 Temmuz 2026 23:31
Bence teyzesinin Aslanı gayettt normal, maşallah bal kuzuma. Canım sevtap sende çok iyi bir annesin ve çok iyi biliyorsun ki gelişim bireysel farklılıkların yanında süreklidir. Şuan başka bir gelişimi önde gidiyor ama eminim çok kısa zamanda dil gelişimi büyük bir atak göstercek🫶🏻
Yükleniyor...