Bebegim Başına Buyruk
473 görüntüleme
S
Sevtap N.
27 Temmuz 2026 21:57
Erkek bebegim yakında 14 aylık olacak .
Göz teması iyi kuruyor , ismine çoğunlukla tepki veriyor , bir şeye odaklanmış ise az tepki veriyor, karşılıklı kovalamaca oynuyoruz çok eğleniyor kahkaha atıyor , bildiği hayvanlar var sorduğumda gösteriyor, bizi taklit ediyor , bazı basit yönergeleri uyguluyor , 11 aylıkken yürüdü
ama işaret parmağını sınırlı kullanıyor ve biraz başına buyruk .
Normal mi , keşfetmek mi istiyor, nasıl olması gerekiyor bilmiyorum , bazen beni endişelendiriyor.
Aynı şeyi yaşayan var mı?
Göz teması iyi kuruyor , ismine çoğunlukla tepki veriyor , bir şeye odaklanmış ise az tepki veriyor, karşılıklı kovalamaca oynuyoruz çok eğleniyor kahkaha atıyor , bildiği hayvanlar var sorduğumda gösteriyor, bizi taklit ediyor , bazı basit yönergeleri uyguluyor , 11 aylıkken yürüdü
ama işaret parmağını sınırlı kullanıyor ve biraz başına buyruk .
Normal mi , keşfetmek mi istiyor, nasıl olması gerekiyor bilmiyorum , bazen beni endişelendiriyor.
Aynı şeyi yaşayan var mı?
z
zeynep s.
27 Temmuz 2026 22:15
kulağa normal bebek gibi geliyo abla
Ö
Özge T.
28 Temmuz 2026 00:27
oğlum 15 aylık bıraksak evi indirip elimize verecek tabiki başına buyruklar:))
H
Handan B.
15 Ağustos 2026 13:00
Tam olarak kızımı anlatmışsınız biraz asabi herşey tam sadece benide işaret parmagı endişelendiriyo 11 buçuk aylık bebeginiz ne alemde
S
Sevtap N.
15 Ağustos 2026 13:07
Tam olarak kızımı anlatmışsınız biraz asabi herşey tam sadece benide işaret parmagı endişelendiriyo 11 buçuk aylık bebeginiz ne alemde
H
Handan B.
15 Ağustos 2026 13:09
Bizim isime tepki herşey var sadece bu ara işaret parmagı takıldım sizin kaçıncı ayda işaret etme oldu
H
Handan B.
15 Ağustos 2026 13:09
Be dediginiz gibi yaramaz ve asabi bi mizacı var
S
Sevtap N.
15 Ağustos 2026 13:32
Bizim isime tepki herşey var sadece bu ara işaret parmagı takıldım sizin kaçıncı ayda işaret etme oldu
Yükleniyor...