Bebegim Başına Buyruk

473 görüntüleme
S

Sevtap N.

27 Temmuz 2026 21:57
Erkek bebegim yakında 14 aylık olacak .

Göz teması iyi kuruyor , ismine çoğunlukla tepki veriyor , bir şeye odaklanmış ise az tepki veriyor, karşılıklı kovalamaca oynuyoruz çok eğleniyor kahkaha atıyor , bildiği hayvanlar var sorduğumda gösteriyor, bizi taklit ediyor , bazı basit yönergeleri uyguluyor , 11 aylıkken yürüdü

ama işaret parmağını sınırlı kullanıyor ve biraz başına buyruk .

Normal mi , keşfetmek mi istiyor, nasıl olması gerekiyor bilmiyorum , bazen beni endişelendiriyor.

Aynı şeyi yaşayan var mı?
z

zeynep s.

27 Temmuz 2026 22:15
kulağa normal bebek gibi geliyo abla
Ö

Özge T.

28 Temmuz 2026 00:27
oğlum 15 aylık bıraksak evi indirip elimize verecek tabiki başına buyruklar:))
H

Handan B.

15 Ağustos 2026 13:00
Tam olarak kızımı anlatmışsınız biraz asabi herşey tam sadece benide işaret parmagı endişelendiriyo 11 buçuk aylık bebeginiz ne alemde
S

Sevtap N.

15 Ağustos 2026 13:07
Handan Borak
Tam olarak kızımı anlatmışsınız biraz asabi herşey tam sadece benide işaret parmagı endişelendiriyo 11 buçuk aylık bebeginiz ne alemde
Büyüdükçe tepkileri de düzeldi, isaret parmağını çok güzel kullanmaya başladı ama ben de ona örnek oldum gün içinde hep isaret parmağımı kullanarak bir şeyler gösterdim, ya da kitap okurken isaret parmağımı kullandım. İsmine tepkisi de arttı ama bir şeye odaklanmissa hâlâ ilk seslenişte bakmıyor. Ama genel olarak durumu iyi çok şükür
H

Handan B.

15 Ağustos 2026 13:09
Bizim isime tepki herşey var sadece bu ara işaret parmagı takıldım sizin kaçıncı ayda işaret etme oldu
H

Handan B.

15 Ağustos 2026 13:09
Be dediginiz gibi yaramaz ve asabi bi mizacı var
S

Sevtap N.

15 Ağustos 2026 13:32
Handan Borak
Bizim isime tepki herşey var sadece bu ara işaret parmagı takıldım sizin kaçıncı ayda işaret etme oldu
10-11 . Ayda isaret etmeye başlamıştı. Sonra bir ara isaret etmez oldu o beni çok korkutuyordu. Sonra düzeldi çok şükür ve dediğim gibi ben biraz öğrenmesi için de çabaladım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir