Bebeğim Bana Bağlı Değil Gibi??

187 görüntüleme
A

Aslı

20 Mart 2026 21:53
bebeğim 6.5 aylık yani beni tanıyor bana gülüyor da tabi ama bir ortamda gel gel yapınca gelmiyor ben seslenince pek bakmıyor babası işten gelince hemen dönüp ona emekliyor beni sürekli gördüğü için mi böyle bilmiyorum yani sanki ben olmasam pek eksikliğimi hissetmeyecek gibi emmek dışında üzülmeye başladım bu duruma :(
Özge A.

Özge A.

20 Mart 2026 21:55
🤣🤣 kız bebek bu ya öyle düşünme hep yanıbdasın diyedir o
Sema .

Sema ..

20 Mart 2026 21:56
Seni kendiyle bir görüyor şuan yanı sen onun bi parçasısın dış dünya daha daha merak uyandırıyor 2-3 aya paçandan ayrılmayacak üzülme lütfen
A

Aslı

20 Mart 2026 22:00
valla bunalıma girdim durduk yere beni hiç takmıyor diğer kişilerden farklı olduğumu hissettirmiyor bana hiç 😅
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Mart 2026 22:21
9. Aydan bildiriyorum sakız gibi yapışmış durumda benim kızımda öyleydi üzülmeyin
Sıla S. Y.

Sıla S. Y.

20 Mart 2026 22:30
Zamanla alışacak hepsi bir dönem ve bebeğin karakteri ile ilgili 22 ve 6 aylık iki oğlum var ilki tıpkı sizinki gibiydi babasını görünce çığlıklar atardı ama büyüdükçe bağlandı dönem dönem yapışık gezdik evde anne gel diye dolaşıyor şimdi her girdiği odaya çağırıyor. Küçüğü ise beni gördüğü anda çığlık atıyor ağlıyor alana kadar anladım ki her bebek farklı onları böyle kabullenmek gerekiyor. Büyüdükçe bu az düşkünlüğü rahatlık olacak babasıyla oynarken keyfinize bakabileceksiniz
T

Tuğba B. ..

20 Mart 2026 23:59
O aylarda öyle 9 aydan sonra anneden ayrılmıyorlr wcye gidemiyorum:)
G

Gülcan Ş.

21 Mart 2026 00:16
9 Aydan bende bildiriyorum iki kız annesiyim büyük 4 yaşında 1 buçuk yaşından sonra babacı oldu 8 ve 9 aylık olunca yaka iğneniz merak etmeyin o zamana kadar rahat çayınızı kahvenizi için rahat rahat tuvalete gidin [8.aydan](8.aydan) sonra bunları yapmak pek mümkün olamayacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir