Bebeğim Babildamayi Bıraktı ve Hala Ayrilik Kaygısı ve Yabancilama Yok
189 görüntüleme
F
Fatma c.
15 Mart 2026 16:40
Bebeğim 7 buçuk aylık 2 gün babildadi baba bebe dede mama dedi ve sonra sanki hiç böyle birşey öğrenmemis gibi bıraktı. Yaklaşık 1 haftadır babildamiyor bu normal mi? Ayrılık kaygısı da hiç yok babasini veya tanıdığı diğer insanları gördüğünde de sevinmiyor sadece yüzlerine bakıyor ve sonra onlar bebeğime gülünce gülmeye başlıyor. Yabancılara karşı da hiç aglamisligi yok. Bunlar beni çok endişeleniyor yorum yazarsanız çok sevinirim
S
SKY
15 Mart 2026 16:51
7 aylık bir bebekten bahsediyoruz gayet normal, babıldamayı benim oğlumda o aylarda yapıp bir ara bıraktı şimdi 9 aylık sürekli babıldıyor
F
Fatma c.
15 Mart 2026 16:53
Tanıdığı insanları görünce mutlu olması gerekmez mi ? Önce yüzlerine bakıyor tanimiyormus gibi sonra gülüyor
S
Ssssss
15 Mart 2026 17:09
Bebekler kazandığı becerileri dönme eğilme kalkma veya babıldama gibi hareketleri yapıp bırakmasının sebebi ben zaten bunu yapıyorum diyip başka şeyler keşfediyorlar normal akılına bırakın yabancılaşma yaşamaması da güzel her bebekte olacak diye bişey yok bu aylardan sonra ayrılık kaygısı başlıyor şuan en rahat ayınızdasınız 8 den sonra sıkıntı