Bebeğim Babıldamayı Bıraktı

78 görüntüleme
S

Sultan K. ..

6 Nisan 2026 11:55
10 aylık erkek bebeğim bir hafta önce Babıldama başlamıştı şimdi geri bıraktı
Ayşe D.

Ayşe D.

6 Nisan 2026 12:20
babıldama genelde 4-6 aydan sonra başlıyor ara ara bırakıp tekrar söylemeye başlayabiliyorlar
L

Lale

6 Nisan 2026 13:34
Sultan hanım endişelenmeyin ilk öğrendiklerinde çok yapmıyorlar sonra açılıyorlar
S

Sultan K. ..

6 Nisan 2026 13:38

Lale

Sultan hanım endişelenmeyin ilk öğrendiklerinde çok yapmıyorlar sonra açılıyorlar

Sizin ki nasıl peki böyle oldumu
L

Lale

6 Nisan 2026 13:43

Sultan Keskinkılınç

Sizin ki nasıl peki böyle oldumu

Zaten sürekli babababab demiyorlar ki. Gün içinde diyo. Mesela üzerini değiştirince kucağıma alınca falan diyo. İlk zamanlar o da hep demiyordu sonra açıldı. Çocuk sadece bana maruz kalıyor gün içinde. Bizde eşimin memleketine gittik 2 hafta kaldık orda babıldamaya başladı. İyi mi geldi bilmiyorum. Çocuklar vardı onunla ilgilendiler. Bay bay yapmayan bebek arada bay bay yapıyor. Sizde bebeğinizi parka falan götürün havalarda güzelleşti. Bence yaşadığımız şehre dün geldik artık parka sahile falan götürcm valla
S

Sultan K. ..

6 Nisan 2026 13:45

Lale

Zaten sürekli babababab demiyorlar ki. Gün içinde diyo. Mesela üzerini değiştirince kucağıma alınca falan diyo. İlk zamanlar o da hep demiyordu sonra açıldı. Çocuk sadece bana maruz kalıyor gün içinde. Bizde eşimin memleketine gittik 2 hafta kaldık orda babıldamaya başladı. İyi mi geldi bilmiyorum. Çocuklar vardı onunla ilgilendiler. Bay bay yapmayan bebek arada bay bay yapıyor. Sizde bebeğinizi parka falan götürün havalarda güzelleşti. Bence yaşadığımız şehre dün geldik artık parka sahile falan götürcm valla

ZTen 1 hafta oldu babıldamaya başlayalı Hergün de parka gidiyor
L

Lale

6 Nisan 2026 13:51

Sultan Keskinkılınç

ZTen 1 hafta oldu babıldamaya başlayalı Hergün de parka gidiyor

Endişelenmeyin devamı gelecek Allah’ın izniyle
S

Sultan K. ..

6 Nisan 2026 14:22

Lale

Endişelenmeyin devamı gelecek Allah’ın izniyle

İnşallah 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir