Bebeğim Aktif Emmiyor

141 görüntüleme
Ş

Şeyma

30 Kasım 2025 05:38
Bebeğim doğduğundan beri aktif emmiyor ağzında çiğniyor ya da küçük küçük emip bırakıyor. Dolayısıylane uyarı olmuyor süt gelmesi için. Memeyi kavratmaya çalışma, dudağının kıvrılması vs hepsini denedim ama yok emmiyor. Bu durumu yaşayanınız var mı siz neler yaptınız?
Z

Zeynep Ç.

30 Kasım 2025 07:11
Merhaba emzirirken memeyi ağzına koyduğunuzda kenardan şırınga ile sütünüzü vermeyi denediniz mi belki o şekilde tutacaktır
A

Ayşe Ş. ..

30 Kasım 2025 07:13
Mama ile destekliyor iseniz eğer emmiyor diye mama veriyor iseniz emmez zaten. Önce hep meme teklif edin ilk zamanlar çok zor oluyor. Kavrayamiyor ağzına alıp bırakıyor ama inatla deneyeceksiniz. Mama daha hızlı aktığı için biberondan memeden süt içmek çekmek emmek yoruyor çene kaslarını. Siz sağın emmedikce sütünüz gitmesin. Mama vermedende sürekli emzirin zamanla alışacak ve kavrayacak
Ş

Şeyma

30 Kasım 2025 07:19
Memeyi tutmada sıkıntısı yok sadece emmiyor. Eds yi de yaptım sadece süt gelirse emiyor. Mama biberon vs hiçbiri yokken böyleydi doğduğu günden beri böyle.
A

Ayşe Ş. ..

30 Kasım 2025 18:35
O zaman alışması için dua edelim. Emzirdikten sonra yine sağın siz biberon ile verin. Anne sütü çok faydalı mahrum kalmasın. Aklıma geldi dil bağı falan yok demi o zamanda ememiyor bebekler. Doktorunuz görmüştür gerçi olsa söylerdi
Ş

Şeyma

30 Kasım 2025 18:55
Her şeyi eledik onda da bir şey yok. Sağabildiğim kadar (bebeğimden fırsat kaldımça) sağmaya çalışıyorum bakalım. Artık biraz büyüyüp bilinçli hale geldiğinde değişmesini umuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir