Bebeğim 9.5 Aylık Sürekli Yürümek İstiyor.
551 görüntüleme
Ş
Şilan
20 Nisan 2026 09:51
10 aylık erkek bebek. Günde en az 3 4 saat onu yurutmemizi istiyor. Bütün evi yüzlerce kez turluyoruz. Mani olmaya çalışınca avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor. Hiç durmuyor hiç. uyuduğu zamanlar hariç kalan tüm zamanlarda yürümek istiyor. Oturmayı sevmiyor. eline bı oyuncak alıp oynamıyor. Kucakta taşımaya bile razıyım. Onu bile istemiyor. Normal mi? Nasıl unutturabilirim? Bunun dışında da sürekli ağlak sürekli mızmız. Karşılıklı bı oyun bile oynayamiyoruz. Çok yorucu gerçekten. Artık sabrımız tükenme noktasına geldi. Ne yapabiliriz? Tüm bebekler mi böyle?

Seyma D.
20 Nisan 2026 10:02
Yurutec kullaniyormusunuz benimde oğlum 10 aylik günde 2 saat yürütece koyuyorum yoksa başa çıkamıyorum
Ş
Şilan
20 Nisan 2026 10:03
Yurutec kullaniyormusunuz benimde oğlum 10 aylik günde 2 saat yürütece koyuyorum yoksa başa çıkamıyorum

Seyma D.
20 Nisan 2026 13:41
Bizde öyle çok kötü olduk bide bebim bebegim biraz kilolu 15 kilo asla tasinmiyor uzmanlar daha iyi bilir ama günde saatli koymakta zarar vermez dedi bizim doktorumuz sürekli durursa sorun olur dedi

Betül K. B.
22 Nisan 2026 09:29
Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaripim. 7,5 aylık ve 7’ye girdiğimizden beri evde yürümek istiyor, kucaktayken yere inmek istiyor. Çok büyük ikilem yaşıyorum hem zararlı diye almak istemiyorum yürüteci hem de aslında günde birkaç sefer birkaç dakika oyalanacağı bir oyuncak ne kadar sorun yaratır diye düşünmeden edemiyorum. Emekleme ve sürünme yok bu arada. 🙇🏻♀️
Ş
Şilan
22 Nisan 2026 10:07
Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaripim. 7,5 aylık ve 7’ye girdiğimizden beri evde yürümek istiyor, kucaktayken yere inmek istiyor. Çok büyük ikilem yaşıyorum hem zararlı diye almak istemiyorum yürüteci hem de aslında günde birkaç sefer birkaç dakika oyalanacağı bir oyuncak ne kadar sorun yaratır diye düşünmeden edemiyorum. Emekleme ve sürünme yok bu arada. 🙇🏻♀️

Betül K. B.
22 Nisan 2026 10:30
Doktorlardan biri kesinlikle yurutmeyin ayakta tutmayın 12. Aya kadar diyor. kemikler ile kas gelişimi aynı anda olmadığı için ileriki dönemlerde problem olurmuş. Yuruteci hic bir doktor önermiyor. Aşil tendon kısa kalıyor diyorlar. Bı de ev kazası çok oluyormuş . Ama ben artık pes ettim. aldık biz de. günde 4 saat bebek yurutmek çok zor. Bazen günü tek öğün yiyip bitiriyordum. Belki hevesi kaçar yürüteçten sonra.
Ş
Şilan
22 Nisan 2026 10:33
Çocuk istiyorsa nasıl engel olacağız ki 🤯
Ş
Şilan
22 Nisan 2026 10:35
Bizde öyle çok kötü olduk bide bebim bebegim biraz kilolu 15 kilo asla tasinmiyor uzmanlar daha iyi bilir ama günde saatli koymakta zarar vermez dedi bizim doktorumuz sürekli durursa sorun olur dedi

Seyma D.
22 Nisan 2026 10:47
Ben de aldım 30 dakikadan birşey olmaz inşallah
Yükleniyor...