Bebeğim 8.5 Aylık Yumurta Yemiyor

147 görüntüleme
İrem N. B.

İrem N. B.

10 Aralık 2025 12:16
Yumurtanın her türlüsünü denedimsğrejli öğürüyor ne yapmalıyım
K

Kübra G.

10 Aralık 2025 12:19
Benim bebeğim de öyleydi biraz sabır lazım ve sürekli denemek bir şeylere karıştırıp vermeyi deneyin ben avokado muz haşlanmış yumurta yoğurt hepsini ezip az zeytinyağı ile veriyordum
İrem N. B.

İrem N. B.

10 Aralık 2025 12:22
Çok teşekkür ederim deneyeceğim🌸
H

Hazal K.

Yumurtanın sarısını zeytinyağı ile çatalla eziyorum. İçine biraz su katıp eziyorum. Sadece öyle yiyebiliyor.
İrem N. B.

İrem N. B.

Onu denedim ama direkt öğürdü😂
T

Tuğba B. ..

10 Aralık 2025 12:34
Ben bir tatlı kaşığı irmiği suda pişirip sarısını kırıyorum yumurtanın öyle pişiriyorum .sonra labne yada muz yada üzerine ceviz pekmez öyle yiyor.tek bende yedirenedim.mesela bugün tatlı patatesli yumurta yaptım çok sevdi
T

Tuğba B. ..

10 Aralık 2025 12:35
Yaban mersinli pankek yaptım onu da sevdi tek yemiyor yumurtayı
Burcu

Burcu

11 Aralık 2025 17:20
Ben bebek menemeni yapıyorum o zaman en azından yarısını yiyor mamanın irmiği pişirip yumurta sarısını kırıyorum onu da pişirdikten sonra kapya biberden yaptığım bebek salçası ekliyorum hepsi 1 tatlı kaşığı olacak şekilde
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

12 Aralık 2025 08:44
Merhaba; yumurtanın her türlüsünü denediyseniz çaktırmadan yemeklerin içerisine ekleyerek yedirmeye çalışın. Bebeklerin de bir damak tadı olduğunu unutmayın, sevmiyordur 🌺
E

Esma K.

14 Aralık 2025 09:43
Tarhanalı yumurta seviyor benim de tarhanasu yumurta
İ

İpek

14 Aralık 2025 09:52
Yumurta yedirmek icin pankek vb yapmayin o zaman yumurta yedirmis olmuyorsunuz.En fazla omlet, hafif tereyaginda cirpilmis yumurta olarak vermeyi deneyin.Yemiyorsa zorlamayin, bir sure sonra tekrar denersiniz
İrem N. B.

İrem N. B.

17 Aralık 2025 16:23
Şükür zamanla alışıyor gibi çok mutluyum😂🤩
E

Ecem O. O.

19 Aralık 2025 13:30
Benimkide yemiyodu.menemenle alıştırdım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir