Bebeğim 8 Aylık Beslenme Durumu

102 görüntüleme
G

Gizem K. A.

23 Şubat 2026 21:36
Merhaba. Ek gıda sürecine geçtikten sonra kafa karışıklığı yaşıyorum. Günde 2-3 öğün katı gıda ile besleniyor. Ama süt kısmını tam dengeleyemiyorum. Bazı yerlerde günde 900-1000 ml alması gerektiğini okuyorum. Ek gıda ile birlikte bu mümkün olmuyor benimki ortalama 500-600 arası süt alıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz ?
S

Seyhan B. ..

23 Şubat 2026 21:45
Canim senin ki çok iyi besleniyor hiç endişelenme inan kizim sizinkini yarısını bike içmiyor mama ile besleniyor. Ve ek gidayida çok az alıyor günde iki defa
S

Seyhan B. ..

23 Şubat 2026 21:46
Bu arada kaç aylık bebisiniz
İ

İrem

23 Şubat 2026 21:51
Merhabalar benim bebeğim de 8 ay 12 günlük. Ek gıdaya devam ediyoruz dediğiniz gibi, gündüz kahvaltı, öğlen ara öğün akşam da akşam yemeği yiyor. Memeden süt emiyor benimki, gündüz uykularından önce emiyor (2 kez) gece uykusundan önce ve gece de 2 kez uyanıyor emiyor. Çişli bezleri oldukça dert etmiyorum. Altı kez falan artık olmuyor ama en az üç dolu dolu bez alıyorum, günde minimum beş kez önündeki mavi çizgi doluyor dert etmiyorum gizem hanımcığım. Genelde çişli bez sayısı iyiyse sorun olmaz deniliyor 🙏🏻
N

Nesibe

23 Şubat 2026 22:49

İrem

Merhabalar benim bebeğim de 8 ay 12 günlük. Ek gıdaya devam ediyoruz dediğiniz gibi, gündüz kahvaltı, öğlen ara öğün akşam da akşam yemeği yiyor. Memeden süt emiyor benimki, gündüz uykularından önce emiyor (2 kez) gece uykusundan önce ve gece de 2 kez uyanıyor emiyor. Çişli bezleri oldukça dert etmiyorum. Altı kez falan artık olmuyor ama en az üç dolu dolu bez alıyorum, günde minimum beş kez önündeki mavi çizgi doluyor dert etmiyorum gizem hanımcığım. Genelde çişli bez sayısı iyiyse sorun olmaz deniliyor 🙏🏻

Merhaba,çişli bez sayısı kaç oluyor toplam?
İ

İrem

24 Şubat 2026 17:14

Nesibe

Merhaba,çişli bez sayısı kaç oluyor toplam?

İkisi dopdolu şekilde ortalama beş diyebiliriz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir