Bebeğim 7aylık Oldu Saat Başı Uyanıyor Yardımm

78 görüntüleme
K

Kübra Y.

1 Mart 2026 00:59
Bebeğim saat başı uyanıyor. 3-4gündür bu şekilde artık tükendim. Uyku nedir bilmiyorum. Saat başı uyanıyor neyi var bilmiyorum. Diş desek ilaçlar kaşımalar herşeyi yapıyorum. 2dişi çıktı bu kadar zorlanmadık. Yaşaayan çözüm bulan var mı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Mart 2026 01:01
Ortamda onu rahatsız eden bir şey olması lazım ki uyku bölünsün ortam ısısı olabilir, ortam ışıklandırması olabilir ya da ses ( sessizlik bile olabilir) benim oğlum klasik müzikle uyur kapatınca uyanır gibi :) önceliğiniz problemin ne olduğunu çözmek üzerine olsun bir gözden geçirin bakalım diş değilse tabii
K

Kübra Y.

1 Mart 2026 01:06
Teşekkür ederim dikkat ediyorum ama 🙏 tekrar gözden geçireceğim
Afranur K.

Afranur K.

1 Mart 2026 01:08
Geçen gün instagramda bir anne de paylaşmıştı, yabani 7 sendorumu diye bir kavram varmış. Bebeğin motor gelişiminin zirveye çıktığı dönemmiş, aynı zamanda ayrılık kaygısı da gelişiyormuş. 4. Aydaki gibi uyku regresyonu gelişip, bağışıklık sistemi anneden tamamen ayrılıyor kendi sistemini üretiyormuş 7. Ayda.

Bu da bebeğin bu gelişim sıçraması döneminin çok çok zor geçtiğini anlatıyordu. Bulursam eğer linkini atacağım çok zorlandığı bir dönemde olduğunu, uyku eğitimi almayı bıraktıklarını vs. Anlatıyordu Bu dönemde
K

Kübra Y.

1 Mart 2026 01:11

Afranur Keskin

Geçen gün instagramda bir anne de paylaşmıştı, yabani 7 sendorumu diye bir kavram varmış. Bebeğin motor gelişiminin zirveye çıktığı dönemmiş, aynı zamanda ayrılık kaygısı da gelişiyormuş. 4. Aydaki gibi uyku regresyonu gelişip, bağışıklık sistemi anneden tamamen ayrılıyor kendi sistemini üretiyormuş 7. Ayda.

Bu da bebeğin bu gelişim sıçraması döneminin çok çok zor geçtiğini anlatıyordu. Bulursam eğer linkini atacağım çok zorlandığı bir dönemde olduğunu, uyku eğitimi almayı bıraktıklarını vs. Anlatıyordu Bu dönemde

Çok sevinirim bu böyle sürerse kendide zorlanıyor sadece ben değil. Uykusu var uyuyamıyor çocuğum. Hep uyku sorunumuz vardı zaten ama bu zirve artık.
Afranur K.

Afranur K.

1 Mart 2026 01:13

Kübra Yıldırım

Çok sevinirim bu böyle sürerse kendide zorlanıyor sadece ben değil. Uykusu var uyuyamıyor çocuğum. Hep uyku sorunumuz vardı zaten ama bu zirve artık.

https://www.instagram.com/reel/DVMHHAgjbvQ/?igsh=Y2Fma3dvZ3h6NGE2

Burada yazmış genelde kızına verdiği uyku eğitimini vs. Nazik bi biçimde paylaşan bi anne. İnsanı irrite etmiyor 😅 biz geriden geliyoruz 5 aylığız ama önerileri beslenme uyku konusunda vs. Makuldü bugüne kadar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir