Bebeğim 6 Aylık Dün Yataktan Düştü.
268 görüntüleme
M
Merve A. ..
4 Temmuz 2025 07:11
Bebeğim dün yataktan düştü. Kusma sersemlik hali olmadı çok şükür ama çok endişeliyim. Vicdan azabından ölücem. İleride düşmeye bağlı durumlar etkiler oluşabilir mi
Z
Zülal D.
4 Temmuz 2025 07:17
Merhaba, benim oglum da gecen hafta yataktan dustu, hastaneye giderken de kustu. Tomografi cekildi ve bir sikinti gorulmedi. Simdi de keyfi son derece yerinde. Doktorumuz 6-8 ay araliginda bebeklerin cogunun bir kere de olsa dusme tecrubesi yasadigini soyledi. Icinizi ferah tutun duse kalka buyuyecekler. Elbette biz elimizden geldigince onlem almaliyiz.
M
Merve A. ..
4 Temmuz 2025 09:29
Çok teşekkür ederim.
E
Esin Ü. ..
5 Temmuz 2025 15:57
Benimki de tam ý aylıktı yeni Yeni emeklemeye başlamıştı sadece 2 dakika tuvalette gittim birde ağlama sesi geldi hemen kalktım gittim baktım yerde ama o kadar eminim ki düşmeyecegi bir yere bırakmıştım düşmesi imkansız gibiydi fazla ağlamadı ama ben korktum hemen acile götürdüm tomografi çekildi bişey çıkmadı çok şükür doktorum bana kusarsa yada sersemlik olursa sürekli uyumak isterse ve gözlerde kayama olursa hemen getir 2 saatte bir de uyandır bilinci yerindemi bak demişti bir şey olmadı çok şükür ama bir daha asla yatakta bırakmadım
C
Cansu G.
8 Temmuz 2025 02:42
Bebeğim 3 aylıkken koltuktan düştü kusma ya da başka bir bulgu yoktu çok küçük die tomografi çektirdim bısey çıkmadı şükür. Doktor kendi boyundan düşmelerde sıkıntı olmuyor genelde demişti .ama ilerde pişman olmamak için çektirdim ilk 24 saat önemli kusma gözlerde sorun huzursuzluk farklı bir durum yoksa sorun olmuyormuş geçmiş olsun

Melekber A.
8 Temmuz 2025 03:26
Yatağın yüksekliği bebeğin boyu kadarsa önemli değil 48 saat takip etmeniz yeterli
N
Nur T.
9 Temmuz 2025 11:40
Osman hocanın bunun için videosu var. Onu izledikten sonra oğlum ne zaman düşse ki 3-4 kez düşmüşlüğü var. Belirttiği acil durumlar dışında hiç götürmedim. Hiç de tomografi çektirmedim. Bir tomografi yüzlerce akciğer filmi radyasyonuna denk geliyormuş. Kusma, bilinç kaybı, uyku hali yoksa; düştüğü yer halı, parkeyse eğer güvenli zemin demektir; üstelik boyundan yüksek değilse eğer hiç korkmayın. Uyku saati geldiğinde bile biraz bekletip uyutuyorum sürekli takip altında tutuyorum. Uzun süreli uyutmuyorum max 1 saat. 3 gün kadar gözlem yapıyorum. Bakışlarında hareketlerinde anormallik yoksa hayata devam😇
S
Sümeyra S.
9 Temmuz 2025 11:43
Merhaba benim kızım 2 aylıkken poşetten çakıla düştü ağzı kan doluydu dudağı patlamıştı 4 gün hastanede müşahade altında kaldı beyin ve akciğer kanaması riskine karşı eğer şişlik morarma yoksa genelde bir şey olmuyormuş. Ama kontrolde her zaman fayda vardır
M
Merve A. ..
10 Temmuz 2025 19:34
Teşekkür ederim.
65 cm düştüğü yer ve parkeydi. Yan tarafına düşmüş yanagında kızarıklık vardı oğlumun. İkeride bir sıkıntı olur mu diyede korkuyorum açıkçası. 1 hafta oldu düşeli.
65 cm düştüğü yer ve parkeydi. Yan tarafına düşmüş yanagında kızarıklık vardı oğlumun. İkeride bir sıkıntı olur mu diyede korkuyorum açıkçası. 1 hafta oldu düşeli.
S
Sümeyra S.
10 Temmuz 2025 21:15
Morluk şişme göz koordinasyonu ve işitme de sıkıntı yaşadınız mı hiç? Emin olun kafasında falan bir sıkıntı olsaydı fışkırır tarzda kusma kesin olurdu
S
Sümeyra S.
10 Temmuz 2025 21:15
Yine de bir muayene olsa iyi olur
M
Merve A. ..
11 Temmuz 2025 06:58
Hayır yaşamadık. Çok şükür. Kusmada olmadı. Sadece 6 aylık ve ismine arada bir bakıyor arada bakmıyor. Acaba dedim duymada sorun mu oluştu.