Bebeğim 4.5 Aylık İşe Dönmek Zorundayım
87 görüntüleme
M
Melek G.
25 Aralık 2025 12:48
Merhabalar.ocak ayının ortasında iş yerindeki özel durumlar sebebiyle işe dönmek zorundayım. Bebeğim 4.5 aylık olmuş olacak. Onu bırakacağım için çok tedirginim. Psikolojik olarak etkilenmesşnden korkuyorum. Deneyimlerinizi aktarır mısınız
D
Damla K.
26 Aralık 2025 02:16
Deneyimim işi bırakmak😀
C
Cennet C.
26 Aralık 2025 06:26
Merhabalar bende kızım 4.5 aylıkken işe başlamıştım. İlk iki hafta ücretsiz izin kullanamadığım için eşime çok kızıp söyleniyordum kendimce. Ama işe gitmek bana iyi geldi. Çünkü yarım gün çalışınca hem kafa olarak dinleniyorsun hemde bebeği özlemiş olduğun için gelince onunla daha sabırlı bir şekilde ilgilenebiliyorsun. Tabiki bu süreçte bebeğe bakım veren kişinin kim olduğu, bebeğe yaklaşımı, sizin iş yerindeki huzurunuz da önemli. İş yerinde mutlu çalışıyorsanız çalışmak size iyi gelecek. Evde çocuğa bakan kişi de çocuğa sevgiyle bakıyorsa çok sanşlısınız.
C
Cennet C.
26 Aralık 2025 06:30
Tabiki imkanı olan bütün annelerin bebeğe kendisi bakması taraftarıyım. Bebeğim destekli olarak rahat bir şekilde oturuyordu. Beşinci ayda yoğurt tadımıyla başlamıştım ben. İşe gittiğimde sabah çıkmadan emzirip gidiyordum. Uyanınca biraz yoğurt veriyorlardı. İkinci uykuyu uyuyordu. Tekrar uyandığında bir önceki gün iş yerinde sağdığım sütü içiriyorlardı. Şimdi kızım 3 yaşında ve oldukça aktif. Bütün derdini anlatabiliyor çok şükür. Genel olarak bir problem yaşamadım.
M
Melek G.
28 Aralık 2025 18:01
Yorumunuz içimi çok rahatlattı çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻