Bebeğim 4 Aylık Kilosu Düşük 😪😔
241 görüntüleme
M
Meral E. A. K.
20 Mayıs 2026 15:24
Bebeğim 3.5 kilo 51 cm doğdu
İşk başlarsa anne sütü veriyordum çevre baskısı bu çocuk aç doymuyor düşüncesi ile mama verdim mama verdikçe beni daha az emmeye başladı. Bugün 4 ay 1 haftalık 5.600 kg
sağıp veriyorum sütümü emmediği zaman. Mama da veriyorum. Şehir değişikliği yaptık son 1 haftadır ne emmek istiyor nede mama yemek istiyor hiç kilo almamış 😔 bana akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim
İşk başlarsa anne sütü veriyordum çevre baskısı bu çocuk aç doymuyor düşüncesi ile mama verdim mama verdikçe beni daha az emmeye başladı. Bugün 4 ay 1 haftalık 5.600 kg
sağıp veriyorum sütümü emmediği zaman. Mama da veriyorum. Şehir değişikliği yaptık son 1 haftadır ne emmek istiyor nede mama yemek istiyor hiç kilo almamış 😔 bana akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim
E
Ebru
20 Mayıs 2026 15:29
4. Ayda az kilo alımı olabiliyor Meral hanım o ay benim kızım da 400 gram almıştı. Etrafa ilgileri oluyor algıları açılıyor dikkatleri dağılıyor beslenme reddi yaşayabiliyorlar strese girmeyin toparlıyorlar sonra. Siz yine sık sık memeyi teklif edin ardına mama verin. 5. Ayda da az kilo alımı olursa doktorunuzla ek gıdaya başlama sürecini konuşursunuz
Y
Yaz ı. a.
20 Mayıs 2026 16:09
3 ve 4 te bizde benzer durum yaşadık etrafı artık daha iyi gördükleri için ortam onlar için lunapark gibi o yüzden zamanlarını beslenmeyle geçirmek istemiyorlar ayrıca ayrıca kilosu çok da düşük değil gayet yeterli sadece en alt sınırda kilo almış
S
Ssss
20 Mayıs 2026 16:25
Merhaba, yapay zekaya nasıl soru soruyorsunuz? Ve bunları nereden yazıyorsunuz? Bir türlü bulamadım sizlere sormak istedim
G
Gülşen O.
20 Mayıs 2026 16:35
Doğum kilosuna göre az kilo almış gibi duruyor ama yine de hekimler en iyisini bilir mama da daha çok kilo alması lazım acaba mamayı mı değişseniz
M
Meral E. A. K.
20 Mayıs 2026 17:42
Doğum kilosuna göre az kilo almış gibi duruyor ama yine de hekimler en iyisini bilir mama da daha çok kilo alması lazım acaba mamayı mı değişseniz
N
Nur
20 Mayıs 2026 18:20
Evolvia kullanıyorum öneriniz var mı
G
Gülşen O.
21 Mayıs 2026 08:04
Evolvia kullanıyorum öneriniz var mı
olmuş belki ondan da olabilir ama sizinki genel anlamda öyle anladığım kadarıyla geçmiş olsun
Yükleniyor...