Bebeğim 2-3 Dk Emip Ağlamaya Başlıyor

154 görüntüleme
B

Burcu K.

17 Aralık 2025 08:52
3 aylık kız bebek geceleri sorunsuz 3-4 defa emerken gündüzleri tuhaf bi şekilde memeyi reddediyor bazen memeyi hiç almadan görür görmez ağlamaya başlıyor bazen de 1-2 dk emdikten sonra ağlamaya başlıyor. Yeterli beslendiğini düşünmüyorum çok az emiyor. Emmedikçe sütümde de azalma olduğunu düşünüyorum. Mamayı da biberonu da kabul etmiyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
H

Hediye D. ..

17 Aralık 2025 08:57
4.ay da ben kısa bir süre meme reddi yaşamıştım. Bi 10,15 sn kadar ayakta dolanıp memeyi tutturup daha sonrasında oturarak emziriyordum . Bazen de yerim de hafif hafif zıplayarak yaylanma gibi ama çok hafif emziriyor dum o da işe yarıyordu. Bi deneyin isterseniz. Ama bu uygulamaları çok uzun süre yapmayın alışkanlık haline dönüşmesin
B

Burcu K.

17 Aralık 2025 08:59
Bende denedim onu ayakta verdiğim zaman bazen alıyor bazen krize giriyor ne yapacağımı şaşırdım mama da kabul etmiyor. Böyle yaptığı zaman uyutuyorum uyuyor hemen uykusu olduğu için mi istemiyor acaba çünkü uyandığında genelde alıyor memeyi
G

Gsa

17 Aralık 2025 09:32
Gaz olunca ne meme ne biberon kabul ediyorlar. Gaz çıkarmaya bakın
B

Burcu K.

17 Aralık 2025 09:38
Gazını da çok güzel çıkartıyor aslında hem ağızdan hem popodan
E

Elif

17 Aralık 2025 09:38
Aynı durumu yaşıyorum benimkide 3 aylık tam bir meme reddi yaşıyoruz
E

Elif

17 Aralık 2025 09:39
Gaz olamaz gazzamanını geçtik çünkü
B

Burcu K.

17 Aralık 2025 09:40
Şimdi uykulu haliyle verdim 10 dk emdi ama aktif olarak 5 dk anca sonra yine ağladı uyutuyorum şuan
S

Seda K.

20 Aralık 2025 12:35
Bende de aynı sorun var 3 aylık bebeğim emmeye başlayınca 1 2 dakka emim ağlamaya başlıyor gece sıkıntı yok emiyor ama gündüz çok sıkıntılı gazı varmış gibi kıvranıyor gazınıda gayet iyi cıkartıyor ama anlamış değilim neden
A

Aybüke A. C. ..

20 Aralık 2025 19:09
Bende de aynı sorun var mamayı verince alıyor uyurken memeyi emiyor ama uyanınca ağzına dahi almıyor kucağımda sallıyorum ayakta yapıyorum ama yine de almıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir