Bebeğim 12 Aylık

161 görüntüleme
G

Gs1

16 Haziran 2026 12:45
bebeğime sadece akşam 21.00 da mama içiriyorum onun dışında yemek yedirmeye çalışıyorum fakat yemediği zamanlar mama veriyorum. Bu aralar ekstra mamaya düştü. Sizin beslenme düzeniniz saatleriniz nasıl fikir verir misiniz hala düzeni oturtamadık
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Haziran 2026 12:46
Hala günde 3 defa mama veriyorum sabah günde 3 öğün bişeyler yedirmeye çalışıyorum
C

Cennet ..

16 Haziran 2026 12:50
Ben 18 aya kadar akşam yatmadan ve gece bir kez mama içiriyordum. 12 aylık bir bebeğin ek gıdadan beslenmesi daha çok öneriliyor. Gün içinde genel olarak ek gıda verin akşam ve acıkıyorsa gece mama verin
G

Gs1

16 Haziran 2026 12:52
Fatma Albina U
Hala günde 3 defa mama veriyorum sabah günde 3 öğün bişeyler yedirmeye çalışıyorum
Artık mamadan değil yemekten vitamin ve kilo aldığını söylüyor doktorlar bende gün içinde mama içince tedirgin oluyorum ama ister istemez yemek yemediğinde veriyorum
G

Gs1

16 Haziran 2026 12:52
Cennet 💐
Ben 18 aya kadar akşam yatmadan ve gece bir kez mama içiriyordum. 12 aylık bir bebeğin ek gıdadan beslenmesi daha çok öneriliyor. Gün içinde genel olarak ek gıda verin akşam ve acıkıyorsa gece mama verin
Evet gece mamayı nasıl kestiniz peki
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Haziran 2026 12:53
Gs1
Artık mamadan değil yemekten vitamin ve kilo aldığını söylüyor doktorlar bende gün içinde mama içince tedirgin oluyorum ama ister istemez yemek yemediğinde veriyorum
Benim kızımın süt alerjisi var benim raporlu mamamız ondan veriyorum yemeğe elbetteki ağırlık veriyoruz ama mamada önemli şuan kızım için
C

Cennet ..

16 Haziran 2026 12:55
Gs1
Evet gece mamayı nasıl kestiniz peki
Zaten 18 aydan sonra emmiyorsa uykuları kesintisiz olmaya başlıyor uyanınca su verdim yattı. Birkaç gün sonra su içmeye alıştı bazı günler uyanmadı. Ama normalde 12 aydan itibaren gece beslenmesi önerilmiyor diş sağlığı açısından. Benim kızım acıkıyordu veriyordum bende
G

Gs1

16 Haziran 2026 12:57
Cennet 💐
Zaten 18 aydan sonra emmiyorsa uykuları kesintisiz olmaya başlıyor uyanınca su verdim yattı. Birkaç gün sonra su içmeye alıştı bazı günler uyanmadı. Ama normalde 12 aydan itibaren gece beslenmesi önerilmiyor diş sağlığı açısından. Benim kızım acıkıyordu veriyordum bende
Suan 21.00 da mama içiyor uyuyor. Sabaha karşı mama için 04.00-05.00 gibi uyanıyor 120 cc yapınca tekrar uykuya dalıyor. Suyu teklif etmedim ama uykuya tekrar dalmamasından korkuyorum acıkcası 5 te uyanırsa diye 😂
C

Cennet ..

16 Haziran 2026 13:22
Gs1
Suan 21.00 da mama içiyor uyuyor. Sabaha karşı mama için 04.00-05.00 gibi uyanıyor 120 cc yapınca tekrar uykuya dalıyor. Suyu teklif etmedim ama uykuya tekrar dalmamasından korkuyorum acıkcası 5 te uyanırsa diye 😂
Bende aynı düşünceyle uzun süre kesemedim mamayı 🤣🤣
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir