Bebeğim 1 Kere Kaka Yapıyor

80 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

14 Temmuz 2025 14:56
28 günlük bebeğim son 8-9 gündür günde 1 kere Maximum 2 kere kaka yapıyor. Sadece anne sütü alıyor (toplasan 3-4 kez mama vermek durumunda kaldım ama onunla alakası yok) genelde ishal tarzda sulu kaka oluyor. Herkes daha fazla kaka yapmalı vs diyor ama doğrusu nedir?
S

Semanur Ş.

14 Temmuz 2025 15:43
Benim bebeğim birinci ayına kadar günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde 2 ye düştü sonra bir sonra 2 günde bire doktor normal demişti sindirim sistemi gelişiyor diye hatta eskilerin lafına göre iki günde bir yapması iyiymiş süt yaradığını gösterirmiş ne kadar doğru yanlış bilemem tabi
Merve K.

Merve K.

14 Temmuz 2025 15:47
Anne sütü alan bebekler böyle kaka yapabilir normaldir. Vücutta tamamen kullanılır anne sütü bu nedenle sürekli kaka yapmasa da olur bebekler
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 20:07
Merhaba bebeklerde günde 10 defa da normal 10 günde 1 kaka yapmak da normal olarak değerlendiriliyor diye biliyorum
Büşra A.

Büşra A.

15 Temmuz 2025 09:08
Eğer beslenmesi iyiyse kilo takibinde sorun yoksa 10 güne kadar hiç kaka yapmama BİLE normal. İyi beslendiğinden emin olmalısın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir