Bebeği Uzun Süredir İshal Olan Var mı?
69 görüntüleme
S
Sedanur K.
4 Ağustos 2025 06:17
Bizim ki havuza girdiği için oldu muhtemelen yaklaşık 10 gündür ishal. Doktorumuz günde 2-3 kere yaptığı için sorun yok dedi ama geçmiyor ilaç da kullanıyoruz, ne yapabilirim başına gelen var mı?
B
Büşra Ö.
4 Ağustos 2025 06:29
Benim bebeğimde 10gündür ishal. 10 aylık ama katı gıdayı reddediyo. İlaçları şırıngayla ağzına zorla sıkıp veriyorum. Sadecr zarzor azıcık mama içiyo o kadar. Gerşeyden olabilir dedi bağırsak engeksiyonuymuş. Küçük oldukları için sadece probiyotik verebiliyorlar. Su kaybetmemesi için her şeyi yapmamız lazım.
S
Sedanur K.
4 Ağustos 2025 06:30
Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun su çok önemli 👍🏼 kilo veriyor 😢
A
A.
4 Ağustos 2025 06:48
Benim bebeğim 3aylıkken başladı bu durum ve 6.aya kadar devam etti . Günde 4 5kez sulu ve mukuslu kaka yapıyordu aynı zamanda sesli bir şekilde . Ama benim oğlum amip dizanteri olmuştu. Mikrop kapmıştı yani banyo suyunu vs yutmuş olabilir demişti doktorlar .
B
Buket D. ..
6 Ağustos 2025 19:27
Benim de bebeğim hastalik sırasında kullandigi ve vurunduğu iğnelerden dolayi 10 gun felan ishal olmuştu aşırı bir şekilde günde 5 i buluyordu bazen taştığı bile oluyordu doktorumuz bize biogia verdi 2 3 gun icinde kesildi doktorunuza danişarak veya eczaneden alabilirsiniz bagirsak duzenleyici int de araştirabilirsiniz
S
Sedanur K.
6 Ağustos 2025 19:29
Teşekkür ederim yarın doktorumuzla tekrar görüşeceğim