Bebeği Uzun Süredir İshal Olan Var mı?

69 görüntüleme
S

Sedanur K.

4 Ağustos 2025 06:17
Bizim ki havuza girdiği için oldu muhtemelen yaklaşık 10 gündür ishal. Doktorumuz günde 2-3 kere yaptığı için sorun yok dedi ama geçmiyor ilaç da kullanıyoruz, ne yapabilirim başına gelen var mı?
B

Büşra Ö.

4 Ağustos 2025 06:29
Benim bebeğimde 10gündür ishal. 10 aylık ama katı gıdayı reddediyo. İlaçları şırıngayla ağzına zorla sıkıp veriyorum. Sadecr zarzor azıcık mama içiyo o kadar. Gerşeyden olabilir dedi bağırsak engeksiyonuymuş. Küçük oldukları için sadece probiyotik verebiliyorlar. Su kaybetmemesi için her şeyi yapmamız lazım.
S

Sedanur K.

4 Ağustos 2025 06:30
Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun su çok önemli 👍🏼 kilo veriyor 😢
A

A.

4 Ağustos 2025 06:48
Benim bebeğim 3aylıkken başladı bu durum ve 6.aya kadar devam etti . Günde 4 5kez sulu ve mukuslu kaka yapıyordu aynı zamanda sesli bir şekilde . Ama benim oğlum amip dizanteri olmuştu. Mikrop kapmıştı yani banyo suyunu vs yutmuş olabilir demişti doktorlar .
B

Buket D. ..

6 Ağustos 2025 19:27
Benim de bebeğim hastalik sırasında kullandigi ve vurunduğu iğnelerden dolayi 10 gun felan ishal olmuştu aşırı bir şekilde günde 5 i buluyordu bazen taştığı bile oluyordu doktorumuz bize biogia verdi 2 3 gun icinde kesildi doktorunuza danişarak veya eczaneden alabilirsiniz bagirsak duzenleyici int de araştirabilirsiniz
S

Sedanur K.

6 Ağustos 2025 19:29
Teşekkür ederim yarın doktorumuzla tekrar görüşeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir