Bebeği dışarda dolastırma zamanı
230 görüntüleme
M
Melis
1 Haziran 2025 17:09
Evimize on dk yürüme mesafesinde orman var bebeğim düzeltilmiş 4.ayına yeni girdi hergün çıksrtıyorum 40dk kadar gölge oluyor o saatler o ondakikalık yolda giderken yanımızdan çok araba geçiyor toz kalkıyor yerden çocuk ses gürültü korkuyor sabah erken saatte gitmemize rağmen okullar var kalabalık oluyor ağliyor çoğunlukla eve zor yetişiyor uz hiç çıkmassk dışarı balkonda vakit geçirsek olmazmı en azından 6ayı dolana kadar sokakta da yürütsem tanıdıklar çocugu mıncırmaya çalışıyor çok yoruldum istanbul da çocuk büyütmek çok zor

Hanife A. ..
1 Haziran 2025 19:00
Puset örtüsü ile kapatıyorsunuzdur illa ki belki sesi bir nebze absorbe eder. Tanidiklara gelince örtü kapalı olsun tanıdık görünce uyuyor diyin 🫣 ya da sabah değilde öğleden sonra ciksaniz olmaz mi? Ben akşam üstü çıkarıyorum genelde. Sesten korktugunu hiç dusunmedim
M
Melis
1 Haziran 2025 19:05
Örtmüyor um çünkü çok sıcak oluyor sadece böcekler için tüm örtüyor um delikli bide güneş gelmesin diye azcık ön güneşliğini indiriyor um arsbanın zaten tamamen örtmek hiç iyi değil çocuk boğulur sıcaktan

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
2 Haziran 2025 16:41
Bir bebek için iki tane ihtimali düşünsem
1. Hiç dışarı çıkartmadığım bebek
2. Dışarıda pislik ve toz olmasına rağmen her gün 30 dakika en az dışarıda zaman geçirdiğim bebek.
Kesinlikle ben ikinci bebek olmak isterdim . Kendi oğlumu beşinci günden itibaren dışarı çıkardım. Temmuz doğumlu bir bebek için en doğru alan gölgelik ve yeşilliklerin olduğu bir mekandır. Yani fırsatınız oldukça dışarı çıkartmaya çalışın…
1. Hiç dışarı çıkartmadığım bebek
2. Dışarıda pislik ve toz olmasına rağmen her gün 30 dakika en az dışarıda zaman geçirdiğim bebek.
Kesinlikle ben ikinci bebek olmak isterdim . Kendi oğlumu beşinci günden itibaren dışarı çıkardım. Temmuz doğumlu bir bebek için en doğru alan gölgelik ve yeşilliklerin olduğu bir mekandır. Yani fırsatınız oldukça dışarı çıkartmaya çalışın…
M
Melis
2 Haziran 2025 17:41
Teşekkürler🙏 çıkarmaya devam edeceğim