Bebegi Böyle Olan Varmi Çok Kafama Takıyorum
166 görüntüleme
R
Rojin g.
12 Mart 2026 22:05
Bebegim 7 aylık doğduğu günden beri gündüz uykusu uyuyor haylenden böyle kucakta durmuyor anca gezdirince bebek arabasına koyunca arabayla gezdirince sakin duruyor yoksa biraz oyuncularla oynar sıkılır ağlar sorna göz teması var eline cingirak aldığında sallar seslendigimiz de döner bakar sesli güler arada ba ba der çığlık atar kucağımıza aldığımızda sevindiginde zıplar veya kollarını ve bacaklarını oynatır cee yaptığımda bekler kendime gösterdiğimde güler 2 buçuk aylıkken yabancı biri görünce ağlardı şimdi halası evlendi 2 buçuk aylık gittiğinde sonra 4 aylıkken geldi onu görünce yabacj sqndi ağladı yanına gitmedi işte 1 hafta kaldı sonra alıştı 3 ay arayla geldi tekrar geldi halası bugün yüzüne güldü kucağına gitti ağlamadı korkmalı miyim bide arada görüntülü konuşurken halayı göteriyordrikk ayda işte 3 defa falan bide bebegim çok huzursuz gündüzleri bide kolikti günde 3 saat ağlardı bile miyorum mizacımı böyle bir sıkıntı mı var herşeyi merak ediyor bakıyor falan sizin değerli görüşlerine ihticım var kaç kere doktora götürdüm bebektir ağlar normal denildi artık stresten yemek bile yiyemiyorum
R
Rojin g.
12 Mart 2026 22:06
Gündüz uykusu uyumuyor olacaktı
H
Havva N. D. G.
12 Mart 2026 22:30
Bebeği görmeden bir şey diyemem ama bebek bu ağlıcak tabiki. Konuşamıyor söyleyemiyor derdini ağlayarak anlatıyor. Yine de kafanıza çok takılıyorsa bir kaç farklı doktora da danışın. Benim bebeğim şuan 5 aylık yabancı erkekleri görünce özellikle basıyor çığlığı. Zor sakinleştiriyorum. Bazen gündüz 15 er dk uyuyor. Gelişiminin bir parçası bence.
B
Burcu E.
12 Mart 2026 22:51
Sırasıyla yanıtlarsak rojin hanım benim kızım da doğduğundan beri gündüz uykusunu az uyuyor, bir bir buçuk saat ile gündüzü geçiriyor hayret ediyoruz ama yapısı böyle. Yabancılama dönemi atlatmışsınız benim kızm da kendi ananesi dahil herkesi görünce ağladı bir süre, sürekli kucakta olmak istiyordu yaka çiçeği olmuştu hepsi geçti, bunlar ara ara çocuklarda görülen şeyler gayet normal, kendinizi üzmeyin
G
Gülcan Ş.
12 Mart 2026 22:58
merhaba benim kızm da 9 aylık ilk aylarda 3 gün görmedıgı kişileri unuturlarmış ama aylar geçip büyüdükçe ekranda valan gördükçe hatırlarlar normal yani ağlama olayı bizde hala var bizde gündüz uykusunu çok sever gece de çok direnir gündüz uyuduğu için gece uyumaz bebek dah çok küçük kafanıza takmayın mutlu huzurlu olduğu anların tadını çıkartın zaman çok çabuk geçiyor
Yükleniyor...