Bebe Bisküvisi
104 görüntüleme
C
Cansu G.
8 Nisan 2026 14:11
Merhaba bebeklerinize cici bebe veriyor musunuz?
m
merve
8 Nisan 2026 14:13
Merhaba bugun 20 aylık oldu hic vermedim
C
Cansu G.
8 Nisan 2026 14:14
Merhaba bugun 20 aylık oldu hic vermedim

Afranur K.
8 Nisan 2026 14:15
Biz de 6.5 aylık olduk henüz tadım dönemindeyiz ama kendi doktorumuz da önermedi, internette de takip ettiğim doktorlar önermedi. Şeker yükü çok fazla yüksek bir besinmiş.
Ben de doktorum önermeyince açıkçası beyorgaik, og gibi markalarınkini de almadım. Çok ihtiyaç duyulur mu bilmiyorum ilerleyen dönemde ev yapımı tariflerle şekillenir gibi geliyor.
Ben de doktorum önermeyince açıkçası beyorgaik, og gibi markalarınkini de almadım. Çok ihtiyaç duyulur mu bilmiyorum ilerleyen dönemde ev yapımı tariflerle şekillenir gibi geliyor.
A
Arzu.G
8 Nisan 2026 14:16
19 aylık ben de hiç vermedim paketli olanları .evde yaptım birkaç kez . Ülker eti gibi markalarinkini bence vermeyin içerikleri çok ağır .organik bebekler için olanlar var kendiniz yapamazsaniz onlardan alın ara öğün niyetine verecekseniz ben onlardan aldim ebebekten ama içerikleri besleyici bile değildi onun yerine evde yaptığım daha sağlıklıdır diye düşünüp kendim yedim aldıklarımi :)
m
merve
8 Nisan 2026 14:16
Anne sütü ile mi besleniyor? Gece maması şeklinde bir şey veriyor musunuz?

Afranur K.
8 Nisan 2026 14:19
Siz kilo aldırmak mı istiyorsunuz bebeğinize? Sorulardan öyle bir tahminde bulundum, bu kadar ağır şeker yüklü bir besinle kilo alır ama sağlıksız bir kilo alımı olur bu. Karbonhidrat ve şeker oranı yüksek besinler vücutta yağ yükü yapar. Kiloyu böyle alan bebeklerde obezite riski artar. Yani eldeki kuştan olmak var burada.
Bence daha sağlıklı içerikleri tercih edebilirsiniz, tahin, pekmez, yulaf unu, chia, yoğurt, yumurta bu tip besinlerle doğru kilo alımını desteklemeniz daha doğru olur.
Bence daha sağlıklı içerikleri tercih edebilirsiniz, tahin, pekmez, yulaf unu, chia, yoğurt, yumurta bu tip besinlerle doğru kilo alımını desteklemeniz daha doğru olur.
C
Cansu G.
8 Nisan 2026 14:23
Siz kilo aldırmak mı istiyorsunuz bebeğinize? Sorulardan öyle bir tahminde bulundum, bu kadar ağır şeker yüklü bir besinle kilo alır ama sağlıksız bir kilo alımı olur bu. Karbonhidrat ve şeker oranı yüksek besinler vücutta yağ yükü yapar. Kiloyu böyle alan bebeklerde obezite riski artar. Yani eldeki kuştan olmak var burada.
T
Tuğba B. ..
8 Nisan 2026 14:27
Hipp marka olanı ara öğünlerde veriyorum ben
C
Cansu G.
8 Nisan 2026 14:27
Hipp marka olanı ara öğünlerde veriyorum ben
T
Tuğba B. ..
8 Nisan 2026 14:30
Çok şekerli değil ben beğendim
E
Esma T.
8 Nisan 2026 17:25
Organik markaların bebe bisküvileri var onları deneyin isterseniz makarnalütfen ve beyorganik mesela