Bebe Bisküvisi
142 görüntüleme
Ş
Şule G.
18 Haziran 2025 20:43
Bebeğim 13 aylık. Şimdiye kadar hiç bebe bisküvisi vermedim. Bebe bisküvisiiçerikleri nasıldır vermeye başlamalı mıyım. Organik veya normal bebe bisküvisi
A
Ayşe K.
18 Haziran 2025 20:47
Bu zamana kadar vermemısısn canım tebrık ederım gerçekten bence dahada bulaşma ek gıda veriyorsun zaten ha küp şeker ha onlar doyo Dr onermıyo bende çok mınımal kullanıyorum ama artık vermiyorum ama en iyisini sen bilirsin bu benım fıkrım
F
Fatma S. ..
18 Haziran 2025 20:51
Evde sizin yaptığınızın organik diye satılandan daha sağlıklı olacağını düşünüyorum 🙂

Neslihan O. S. ..
Katılıyorum bu zamana kadar vermediniz vermeyin . bebe bisküvisini öneren bir doktora rastlamadım gerekli midir bilemiyorum da
E
Esra K. ..
Bisküvi verme bence yorumda dediği gibi doktorlar onermiyro sağlıklı değil onun yerine organik bisküviler sen verebilirisn yada humm marka bisküviler var çeşitli genelde migrosta satılıyor onlardan verebilirsin ben öyle yapıyorum
N
Nil Y.
18 Haziran 2025 21:08
Organik ve temiz içerikli olmayan hiç bir şeyi vermeyin. Zaten en fazla 3 yaşına kadar kontrol edebiliyoruz. Sonrasında görüyor ve istiyor. Şu an kontrol sizdeyken ve bağışıklığını oluşturduğu dönemde vermemeniz daha sağlıklı..