Bayram Ziyaretleri
133 görüntüleme

Ebru K. ..
26 Mayıs 2026 22:23
Merhaba güzel anneler, 11 aylık bir kızım var. Yarın bayram fakat şöyle bir sorun var ki kızım dışarıda veya başka bir evde asla yemek yemiyor. Ne olursa olsun ağzını asla açmıyor. Açlıktan ağlıyor fakat yine de yiyip içmiyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Şimdi 'Hiç dışarı çıkmıyor musun?' diyeceksiniz; çıkıyorum ama onu evde doyurup dışarıda en fazla 3-4 saat kalıyorum. Yarın bayram ziyareti nedeniyle daha uzun süre dışarıda kalmam gerekecek. Ne yapabilirim, lütfen fikir verin? Eve dönme şansım olsa geri dönerim ama bayram günü böyle bir şey mümkün değil."

Fatma A. U.
26 Mayıs 2026 22:28
Yanınıza onun yiyeceği şeyleri evde yapıp termosun içine koyup götürebilirsiniz dışarı çıktığınız bir anda yedirebilirsiniz
Siz kendinize de aperatif birşeyler alıp hadi bizde yiyoruz sende ye diyebilirsiniz
Siz kendinize de aperatif birşeyler alıp hadi bizde yiyoruz sende ye diyebilirsiniz

Yeter A.
26 Mayıs 2026 23:02
Benımde kızım kalabalık ortam görünce yemiyordu baska odaya götürüp yedırıyrum

Ebru K. ..
26 Mayıs 2026 23:04
Yanınıza onun yiyeceği şeyleri evde yapıp termosun içine koyup götürebilirsiniz dışarı çıktığınız bir anda yedirebilirsiniz

Ebru K. ..
26 Mayıs 2026 23:05
Benımde kızım kalabalık ortam görünce yemiyordu baska odaya götürüp yedırıyrum
S
Sümeyra
26 Mayıs 2026 23:18
Bayram ziyaretlerini kısa tutup günlere yaymaktan başka çareniz yok gibi

Ebru K. ..
27 Mayıs 2026 01:25
Bayram ziyaretlerini kısa tutup günlere yaymaktan başka çareniz yok gibi
Yükleniyor...