Baybay Night Uyku Damlası
196 görüntüleme
E
Elif Y.
28 Mart 2026 18:32
Bebeğim 4 aylık uykuya dalması 2 saati buluyor yarım saate geri uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum uyusunu alamayınca huzursuz oluyor sürekli ağlıyor gece uykuları da bu şekilde sallayarak uyutuyoruz beyaz gürültüyle bu damla bebeğim için uygun mu kullanan var mı
A
Ahmet A. Ç. ..
28 Mart 2026 18:40
Biz kullandık biraz fayda gördük uyku dalma süresi azalıyor
M
Melike M.
28 Mart 2026 19:57
Benimki kolik olmasına ragmen kullanmadım.Kullanana saygım var ama ben pek doğru bulmuyorum bu tarz içerikli ürünleri.Beyaz gürültüyü [5.aya](5.aya) kadar kullandık bizde.Sonrasında kullanmamız pek iyi degilmiş o yüzden biz bitirmiştik kullanmayı.
E
Elif Y.
28 Mart 2026 20:16
Benimki kolik olmasına ragmen kullanmadım.Kullanana saygım var ama ben pek doğru bulmuyorum bu tarz içerikli ürünleri.Beyaz gürültüyü [5.aya](5.aya) kadar kullandık bizde.Sonrasında kullanmamız pek iyi degilmiş o yüzden biz bitirmiştik kullanmayı.
Geceleri de uyuyamayınca ona yetemiyorum sürekli küçüğü uyutmaya çalışıyorum büyük oğlum ilgisiz kalıyor yeri geliyor yemek bile hazırlayamıyorum ona gurbette tek başıma büyütmeye çalışıyorum son çare artık bunu denemek istedim
E
Elif Y.
28 Mart 2026 20:17
Biz kullandık biraz fayda gördük uyku dalma süresi azalıyor
İ
İ.E.
28 Mart 2026 20:27
Damla uykuya gecisi kolaylastiriyor ama uykuyu uzatmiyor. Yani uyku duzeni saglamak icin ayni saatlerde yatirmaya alistirmak gibi destek olabilir ama verince uzun uzun uyuyacak gibi bir algi olusmasin eger uykuyu seven bir bebek degilse. [4.ay](4.ay) atak donemi uyku gerilemesi var biraz zorlayici bir donem bence ataklarda en zorlarindan biri bu atak.

Afranur K.
28 Mart 2026 20:34
Uyku damlalarının uyku terörü yapma potansiyeli de mevcut aynı zamanda, bir yerde iyileştirirken başka yerden bozma potansiyeli var yani. Daha temel şeyleri deneseniz ilk başta;
Gündüz yürüyüşleri ( saat 10.30 a kadar olan)
Uyku öncesi aktivite azaltılması
Uyku rutinin oluşturulması ( gündüz için ayrı gece için ayrı)
Beyaz gürültü de bu dönemde uykuya dalarken kullanabilirsiniz safeve tüm uyku sürecinde açık olmaması önemli.
Beyaz gürültü de bu dönemde uykuya dalarken kullanabilirsiniz safeve tüm uyku sürecinde açık olmaması önemli.
E
Elif Y.
28 Mart 2026 20:45
Damla uykuya gecisi kolaylastiriyor ama uykuyu uzatmiyor. Yani uyku duzeni saglamak icin ayni saatlerde yatirmaya alistirmak gibi destek olabilir ama verince uzun uzun uyuyacak gibi bir algi olusmasin eger uykuyu seven bir bebek degilse. [4.ay](4.ay) atak donemi uyku gerilemesi var biraz zorlayici bir donem bence ataklarda en zorlarindan biri bu atak.
E
Elif Y.
28 Mart 2026 20:49
Uyku damlalarının uyku terörü yapma potansiyeli de mevcut aynı zamanda, bir yerde iyileştirirken başka yerden bozma potansiyeli var yani. Daha temel şeyleri deneseniz ilk başta;
A
Ahmet A. Ç. ..
5 Nisan 2026 09:42
Kaç damla kullandınız uyumadan ne kadar süre önce verdiniz
D
Duygu G.
6 Nisan 2026 17:02
Düzene girdi mi peki uykusu
M
Melis D. E.
6 Nisan 2026 17:15
İşe yarar mı bilmiyorum ama humana bitki çayını deneyebilirsiniz. (Bebeğin uykusunu artırmaya yönelik çıkarmış oldukları ürünü)Hem çocuk değil siz içtiğiniz için içiniz daha rahat olur . Ben kullanmadım ama sütümü artırmak için içeriği farklı bir ürün kullandım ve memnunum.
E
Elif Y.
6 Nisan 2026 17:42
Düzene girdi mi peki uykusu
E
Elif Y.
6 Nisan 2026 17:48
İşe yarar mı bilmiyorum ama humana bitki çayını deneyebilirsiniz. (Bebeğin uykusunu artırmaya yönelik çıkarmış oldukları ürünü)Hem çocuk değil siz içtiğiniz için içiniz daha rahat olur . Ben kullanmadım ama sütümü artırmak için içeriği farklı bir ürün kullandım ve memnunum.