Baybay Night

255 görüntüleme
Emel C.

Emel C.

22 Ocak 2026 10:52
Merhaba kızlar bebeğim 9 aylık oldu ve bütün uyku duzeni bozuldu ne gündüz ne gece uykusu kalmadı passiflora surup denedim gece 2 3 saat uyuyup yine uyandı baybay night kullanan var mı etkisi nasıl beyaz kullanmamın bi sakincasi var mı bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
K

Kübra B.

15 Şubat 2026 02:15
Bebeklere passiflora veriliyor mu
Emel C.

Emel C.

15 Şubat 2026 09:26
Merhaba ben doktora danıştım pek bilmiyorum içeriğini ama bay bay damla kullanabilirsin dedi eczacı tanıdığım var ikisininde doğal olduğunu bir zararı olmayacağını söyledi 2 gündür kullanıyorum uykuya dalmasını ve uzun uyumasını sağladı
R

Rukiye A.

16 Şubat 2026 11:39
Bu bay bay damla kaçıncı aydan itibaren kullanılabiliyor
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 11:49

Rukiye Akış

Bu bay bay damla kaçıncı aydan itibaren kullanılabiliyor

Hiç bilmiyorum bugün doktor kontrolümüz vardı bay bay night damlaninda çok faydasını gören yok dedi ben passiflora kullandığımı söyledim çok sık olmayacak şekilde kullanılabilir dedi
R

Rukiye A.

16 Şubat 2026 12:14
Ay olarak önemli mesela passflora 2,5 aylık bebeğe kullanılabilir mi bizim de uyku problemimiz var. Uykuya geçmedi çok zaman alıyor ve hemen uyanıyor. Uyutmam 1,5 saatimi alıyor ve derin uykusu olmuyor
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 12:19

Rukiye Akış

Ay olarak önemli mesela passflora 2,5 aylık bebeğe kullanılabilir mi bizim de uyku problemimiz var. Uykuya geçmedi çok zaman alıyor ve hemen uyanıyor. Uyutmam 1,5 saatimi alıyor ve derin uykusu olmuyor

Benim bebegim 10 aylık ben 1 tatlı kaşığı verdim ama 3. Verişimde sarhos gibi oldu ve kullanmayı bırakıcqm sanırım yada fazla verdim ben bu ilacı 3. Ayda diş sancısı başladığında almıştım eczacı uyumasını kolaylaştırır ama sadece günde 1 kere ve 1 çay kaşığı ver demişti isterseniz bi eczaneye danışın daha doğru yönlendirirler doktorlar pek onaylamıyor anladığım kadarıyla ama bitkisel doğal birsey belkide benim verdiğim fazla geldi bilemiyorum
M

Müjgan K.

17 Şubat 2026 00:04
Bizde ise yaramadı
A

Aslınur H.

17 Şubat 2026 00:30
Tam da bugün bu damlayı kullandık günlerdir uykusuzuz bebeğim bir hafta sonra üç aylık olacak doktor onayı ile bugün bu damlaya başladık günde on damla gece yatmadan önce. Şimdilik henüz bir etkisi olmadı sabaha kadar bakalım
Emel C.

Emel C.

17 Şubat 2026 12:04

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Tam da bugün bu damlayı kullandık günlerdir uykusuzuz bebeğim bir hafta sonra üç aylık olacak doktor onayı ile bugün bu damlaya başladık günde on damla gece yatmadan önce. Şimdilik henüz bir etkisi olmadı sabaha kadar bakalım

Merhaba aslınur hanım etkisini gördünüz mü acaba
A

Aslınur H.

20 Şubat 2026 16:04

Emel Coşar

Merhaba aslınur hanım etkisini gördünüz mü acaba

Emel hanım hiçbir etkisi olmadı maalesef Tükendim artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Emel C.

Emel C.

21 Şubat 2026 10:39

Aslınur Hacısüleymanoğlu

Emel hanım hiçbir etkisi olmadı maalesef Tükendim artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten

Doktorumda çok olumlu geri dönüş almadığını söylemişti passiflora surup sordunuz mu doktorunuza peki benim doktorum bilmediğini söyledi belki sizin doktorunuz biliyordur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir