Baybay Damla

188 görüntüleme
Z

Zeynep s.

22 Şubat 2026 08:55
Uyku için baybay night kullanan oldu mu acaba bebeğim 6 aylık ve gündüz uykusu hiçbir şekilde yok 10 dk ancak uyuyor ve sürekli huzursuz o yüzden
A

Asya A.

22 Şubat 2026 11:20
Önerilmiyor doktorlar tarafından diye biliyorum
S

Sümeyra

22 Şubat 2026 12:26
Tatvan devlet hastanesinde bir doktor bize önermişti hatta bunun sağlık bakanlığı tarafından onaylı olduğunu söylemişti daha 5 aylıktı ve günlük 10 dakikadan fazla uyutamıyorduk güvenemedik şu an 11 aylığız yine uyku sorunumuz var ve kullanacağım artık
S

Sümeyra

22 Şubat 2026 12:27

Sümeyra

Tatvan devlet hastanesinde bir doktor bize önermişti hatta bunun sağlık bakanlığı tarafından onaylı olduğunu söylemişti daha 5 aylıktı ve günlük 10 dakikadan fazla uyutamıyorduk güvenemedik şu an 11 aylığız yine uyku sorunumuz var ve kullanacağım artık

Dayanacak gücüm de sabrım da kalmadı artık 1 yıldır uyumuyorum neredeyse
E

Eylem ..

22 Şubat 2026 12:58
Bebeğim 5 ay 14 günlük uykuya dinlenmeye hasretim gündüz sıfır uyku gece de sürekli bölünen bir uykusu var destek alacağım kimse yok tek başıma tükenmek üzereyim rezene çayı fayda etmedi baybay damla önerilmiyor bitkisel bir damla önerildi 2 gün verdim o da faydasız ne yapılabilir hanımlar çözüm bulan var mı
T

Tuğbada

22 Şubat 2026 20:32
Osman hoca da önermiyor uyku damlalarını
Z

Zeynep s.

22 Şubat 2026 20:58

Sümeyra

Bizde de durumlar aynı 💆♀️💆♀️💆♀️💆♀️
Afranur K.

Afranur K.

22 Şubat 2026 21:01
Uykusuzluk konusunda çok haklısınız ama bu damlaların uyku terörü yapma potansiyelleri olduğu için önerilme oranları düşük.

Hatta bir hekim uyku damlası öneren doktorlar uykunun u sından anlamıyordur diye açıklama yapmıştı. Yani uykuya geçiren mucizevi bir ilaç olsaydı uyku problemi diye bir konuyu konuşmuyor olurduk demişti Osman bey de.

Çözümü uyku eğitimi ( ağlatmalı olandan bahsetmiyorum 2-3 çeşidi mevcut) almanız daha makul olacaktır diye düşünüyorum bu durumda
Z

Zeynep s.

22 Şubat 2026 21:13
Uyku eğitimi alıp memnun kalan anneler var mı varsa yazabilir misiniz 🥰
S

Sümeyra

22 Şubat 2026 21:24
Ben iki kez denedim birinde aşırı ağlattılar ve anne Bebek güveni şu an sıfır benimle uyumuyor oynamıyor bile ikincisi çok yumuşaktı ama uyutamadıkları için eğitimi sonlandırdılar bence uyku eğitimini kendiniz verin
Z

Zeynep s.

22 Şubat 2026 21:25
Ayy hiç denemiyim o zaman üzüldüm ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir