Baybay Alkış

627 görüntüleme
S

Sultan ..

16 Haziran 2026 23:02
Bebegim 1 yaşında, açıkçası hic baybay yapmayı alkış yapmayı öğretmedim simdi de öğretmeye çalışıyorum ama yapmıyor, bunun haricinde iletişimi var baska bir sorunu yok, baybay alkış yapmaması sorun mu ?
M

Mehves

16 Haziran 2026 23:11
Benimkide 1 yaşında bende denedim ama pek öğrenmedi ikisinide arada nadiren canı isterse yapıyor ☺️ bakalım zamanı var daha
M

MK ..

16 Haziran 2026 23:16
13 aylık alkış hala yok bay bay yapıyor sadece
S

Seher T.

17 Haziran 2026 00:05
Bizde 11bucuk ayligiz alkis var bay bay yok ne yaparsam yapayim yapmiyor cani istemiyordur umarım 
Yeter A.

Yeter A.

17 Haziran 2026 00:49
Biizm 10 aylık diş sancısından ellerini birbirine vuruyor alkış seklinde bende hadı alkıs yapalım deıdhımde yapıyor ama bay baya falan uapmaıd hıç alkış yapmamanada takılmadım çünkü iletişim göz teması ismine bakma vardı
İlsu O. K.

İlsu O. K.

17 Haziran 2026 01:01
Merhaba; 15 aylık daha yeni ve çok nadir yapıyor.. (Prematüre doğdu düzeltilmiş 13 aylık) bence çok ısrarcı olmamak gerek aksi halde yapmak istemiyorlar. Ona yaptırmaya çalışmak yerine siz evde mesela camdan dışarı baktığınızda bi arabaya, kediye, insana aa gidiyor bay bay diyip yapın. Ya da ev halkı ile aranızda yapın mesela bebeğinizi uykuya geçirmeden önce hadi iyi geceler dileyelim bay bay diyip gibi. Biz giden her şeye bay bay diyerek yaptık çünkü ısrar ettiğimizde yapmadığını fark ettik. Alkışıda yine bi sepete top atmayı başarınca falan yapıyorduk. Bunlar çok sosyal beceriler ve taklit yoluyla öğrenilir olmaması direk bir gelişimsel sorun olduğu anlamına gelmez ki siz zaten hiç göstermemişsiniz 
S

Sultan ..

17 Haziran 2026 07:53
Cok teşekkürler hepinize ben de canı istemedigi icin yapmadığını dusunuyorum çünkü normalde kelimeleri taklit etmeye calisiyor iletişimi var aktif de bi cocuk, icim rahatladı sagolunnn
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir