Bayb Spa

140 görüntüleme
Ç

Çilem K.

12 Eylül 2025 20:55
Bebeğim 47 günlük gaz sancısı çok fazla spa önerdiler deneyeceğim daha önce götüren oldu mu fayda gören
N

Nagihan

12 Eylül 2025 21:36
Ben 3aylıkken götürmüştüm gaz sancımız yoktu ama deneyimlemek için götürmüştüm suyu sevdiği için eve geldikten sonra oldukça rahatlamıştı sanırım ki bezinden fışkırırcasına kakasını yapmıştı. Su karın bölgesindeki kasları gevşetiyor ve rahatlatıyor diyebilirim etkili olacaktır ama sürekli gaz sancısı varsa bir defa götürmek ne kadar etkili olur bilmem
Elif O. .

Elif O. ..

12 Eylül 2025 22:21
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Gazlı bebeğiniz varsa spa sürekli bir çözüm olmayacaktır gazın nedenlerini bulmanızı tavsiye ederim emerken hava yutuyor olabilir, ayakları üşüyor olabilir gibi. Rahatlatmak için yağ ile karın masaj hareketlerini yapabilir evde düzenli duş rutini oluşturabilirsiniz işe yarayacaktır.
A

Aslı i.

14 Eylül 2025 05:20
I love u masajını izle canım
B

Büşra A.

20 Eylül 2025 20:02
Bebek küvetiniz varsa içini suyla doldurup kendiniz de benzer ortam yaratabilirsiniz. Baby spalarının hijyen durumu ile ilgili endişelerim var benim.
R

Rabia G.

28 Eylül 2025 18:45
Oğlum 41 günlük kolik sancıları var bugün götürdük suya girdiği dakika gaz çıkarmaya başladı şaştım kaldım . Sonrasında masaj yaptılar ve deliksiz 4-5 saat uyudu bizim için işe yaradı .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir