Bay Bay Yapmıyor

65 görüntüleme
M

Melike g.

24 Kasım 2025 19:35
Merhabalar bebeğim 10 aylık alkış var ce ee oynadığımız da kendi de elleriyle yüzünü kapatıp ce ee yapar bir bir şikayet et dediğim de avcunu açıp işaret parmağıyla vurur babıldaması var burnum nerde dediğim de işaret parmağı ile gösterir ama gel gel ve bay bayı yaptıramıyorum asla bir ara gel gel yaptı bidaha yapmadı bay bayı da bir iki gün yaptı sadece ve yapmıyor endişe etmeli miyim lütfen cevap verir misiniz 8 aylık bebekler bay bay yapıyor çok üzülüyorum
M

Merve Ö.

24 Kasım 2025 19:37
Her çocuk farklı büyür benim kızım 11 aylık olana kadar bay bay zor yaptı alkışı zor öğrendi zamana bırak ne kadar üstelersen ters tepki verir bebeğin gelişiminden emin değilsen de doktoruna danış gönlünü ferah tut✋🌸
S

Saziye G.

24 Kasım 2025 19:40
Bence hiç endişe etmeyin benim oğlum 11 aya yeni girdi ve hepsini peşpeşe öğrendi alkış ,bay bay, cee ,gel gel,köpekçekedi sesleri bir anda öğrendi bekleyin biraz daha 😌
İlsu O. K.

İlsu O. K.

24 Kasım 2025 19:43
Merhaba: kabaca bir ay belirtmek gerekirse bahsettiğiniz hareketi 9-12 ay arasında genelde görülüyor. Başka bebeklerle kıyaslama yapmanız bebeğinize yapacağınız en kötü şey bence ☺ çünkü her bebeğin gelişimi kendine özeldir. Bebekler bazı becerilerini dönem dönem yeni bir şey öğrenirken yapmayı bırakabilir ki sizin bebeğiniz yapmış. Yani 6 aylık tam dönen bebekler var benim bebeğim geri dönemiyor mesela ☺ ya da 6 ayda emekleyen bebekler var benim oğlum geri geri emekliyor ileri yok.. ☺ her bebek farklıdır. Gelişimsel olarak bebeğinizle ilgili endişeniz varsa bunu en iyi bebeğinizi değerlendiren doktor cevap verebilir.
M

Melike g.

24 Kasım 2025 20:11
İnşAllah benim ki de yapar bir an önce ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir