Bay Bay Damlası

236 görüntüleme
B

Beyza

26 Temmuz 2026 21:56
Bay bay damlasını kullanan var mı işe yarıyor mu ben bi k kez denedim işe yaramadı bebeğim 6 bucuk aylık çok sık uyanıyor geceleri düzeni yok
T

Tuğçe B.

26 Temmuz 2026 21:59
1,5 yaş için sormuştum eczaneye önermiyoruz dediler vermedilerdi 🤷🏻♀️
B

Beyza

26 Temmuz 2026 21:59
Tuğçe Baydar
1,5 yaş için sormuştum eczaneye önermiyoruz dediler vermedilerdi 🤷🏻♀️
Bizimki verdi ya
Ş

Şadiye D.

26 Temmuz 2026 22:03
Dr Osman gönülal önermiyor
N

Nilay O.

26 Temmuz 2026 22:04
Çoğu dr önermiyor diye biliyorum benimde ikizlerimden birinin uyku problemi vardı hatta aldık ama cesaret edip kullanmadan attık çok kötü yorumlar okumuştum o yüzden
B

Beyza

26 Temmuz 2026 22:08
Şadiye Demiralp
Dr Osman gönülal önermiyor
Neden acaba içeriği bitkisel ama
Ş

Şadiye D.

26 Temmuz 2026 22:10
Beyza
Her bitkisel iyi değil ki. Drlar önermediğine göre, demekki bayıltıyor bebekleri. Etki mekanizması yanlış
F

Fatma P.

26 Temmuz 2026 22:10
İçeriği bitkisel yazıyor papatya Melisa felan var bende 8 aylıkken mecbur kaldım almaya 3 akşam verdim 15 damla diyorlar ama 5 damla verdim vicdan yaptım ben bir etkisini görmedim gece hiç uyumuyor ağlıyordu sürekli ondan mecbur kaldım almaya damlayı ama kullanmadım kullanmayacağım
B

Beyza

26 Temmuz 2026 22:12
Şadiye Demiralp
Her bitkisel iyi değil ki. Drlar önermediğine göre, demekki bayıltıyor bebekleri. Etki mekanizması yanlış
Bayıltmıyor hiç bi işe yaramıyor ki
B

Beyza

Beyza
Kullansakta birşey olmuyor açıkçası
B

Beyza

Fatma Pıtır
İçeriği bitkisel yazıyor papatya Melisa felan var bende 8 aylıkken mecbur kaldım almaya 3 akşam verdim 15 damla diyorlar ama 5 damla verdim vicdan yaptım ben bir etkisini görmedim gece hiç uyumuyor ağlıyordu sürekli ondan mecbur kaldım almaya damlayı ama kullanmadım kullanmayacağım
Bende görmedim ya hiç bi işe yaramadı
Yağmur K.

Yağmur K.

26 Temmuz 2026 22:16
Hiçbir işe yaramıyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
26 Temmuz 2026 22:21
Beyza
Osman hocam bu damlayı kesinlikle önermiyor içeriği doğal olsada kimyasal var nitekim o zaman bebeğinize doğal yollarla papatya çayı içirin diyor (tabi kendi doktorunuza danışarak).
Ş

Şadiye D.

26 Temmuz 2026 22:21
Beyza
Eğer yeni başladıysa bu sorun diştendir. Doğduğundan beri varsa gece gündüz ayrımını öğretmeniz lazım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir