Bay Bay Damla mı Rezene mi
230 görüntüleme
S
Sümeyra
11 Mart 2026 10:24
Uyku sorunu ile 12 aydır mücadele ediyorum ama tek başıma Bebek baktığım için artık dayanacak gücüm kalmadı tavsiye edilmiyor biliyorum ama bay bay Damla işe yarar mı kullanan var mı ya da bebeğe rezene demleyip veren vs varsa yardımcı olur musunuz? İki kez uyku eğitimi aldık hiç bir işe yaramadı oda sıcaklığı 22 derece tek kat Pamuk kıyafet nem 45 uyku hijyenine dair her şeye dikkat ediyorum. Gündüz 10 dakikadan 2 uyku . Gece hiç uyumuyor uyuyamadıkça ağlama krizleri başlıyor aşırı uykusu olduğuna eminim ama uyutamıyorum ne denediysem olmadı. Ne yapabilirim
A
Arzu.G
11 Mart 2026 10:32
Rezenenin uykuya bı etkisi olmaz belki gazına fayda eder boşuna icirmeyin.10 dakika kadar az uyuyorsa 12 aya rağmen başka bir sıkıntı vardır .sabah uyanma saatine göre gündüz uykularını düzenliyorsunuzdur zaten belki tek uykuya gecme zamanı gelmiştir oğlum yaşına girdiğinde tek uykuya düşmüştü ikinciye direndiği ve gece uykusunu zorlastirdigi icin. Sabahları dışarı çıkarıyor musunuz uykusundan önce
S
Sümeyra
11 Mart 2026 10:35
Rezenenin uykuya bı etkisi olmaz belki gazına fayda eder boşuna icirmeyin.10 dakika kadar az uyuyorsa 12 aya rağmen başka bir sıkıntı vardır .sabah uyanma saatine göre gündüz uykularını düzenliyorsunuzdur zaten belki tek uykuya gecme zamanı gelmiştir oğlum yaşına girdiğinde tek uykuya düşmüştü ikinciye direndiği ve gece uykusunu zorlastirdigi icin. Sabahları dışarı çıkarıyor musunuz uykusundan önce
S
Sümeyra
11 Mart 2026 10:38

Afranur K.
11 Mart 2026 11:17
rezene uyku için değil, daha çok papatya vs. Kullanılıyor. Onu da bir eczacı ile konuşmanız daha iyi olur.
Uyku damlaları uyku terörü yapıyormuş yani durumu daha kötüye götürme ihtimali var, bu tip uyku ilaçlarının yan etkisi şu an yaşadığınızdan daha kötü bir sonuç almanıza sebep olabilir.
Uyku damlaları uyku terörü yapıyormuş yani durumu daha kötüye götürme ihtimali var, bu tip uyku ilaçlarının yan etkisi şu an yaşadığınızdan daha kötü bir sonuç almanıza sebep olabilir.
S
Ssssss
11 Mart 2026 11:22
Uyku damlasını bir arkadaşım kullanıyor üstelik 6 aydır kullanıyor doktor tavsiye etmiş ama bende doğru bulmuyorum eminim sizde yorulmuşsunuzdur uyumama sebepleri açlık mı gaz mı bir yeri mi ağrıyor bir doktora götürün diş mi birden çok sebep olabilir aizde stres yapmayın stresiniz ona geçer yurt dışında melisa ve papatya çayı veriyorlarmış ama tabi doktor tavsiyesi ile yapın bunu
S
Sümeyra
11 Mart 2026 11:23
Hiç bir sıkıntısı yok çocuk psikiyatriden turun da ergoterapiye kadar tüm birimlere gittik çok şükür sağlıksak bir şeyi yok şu an diş sıkıntımız da yok gazımız bitti şükür aç değil verdiğim mamayı da içmiyor ağrısı vardır diye calğol veriyorum yine uyumuyor
S
Ssssss
11 Mart 2026 11:25
Hiç bir sıkıntısı yok çocuk psikiyatriden turun da ergoterapiye kadar tüm birimlere gittik çok şükür sağlıksak bir şeyi yok şu an diş sıkıntımız da yok gazımız bitti şükür aç değil verdiğim mamayı da içmiyor ağrısı vardır diye calğol veriyorum yine uyumuyor
E
Esra G.
11 Mart 2026 11:49
S
Sümeyra
11 Mart 2026 11:52
Eğer gerçekten zorlanıyorsanız yani doğru mu bilmiyorum ama sizde damlayı alın deneyin hiç uyumamasından iyidir diye düşünüyorum arkadaşımın kızı da böyleydi başka çaresi kalamadı oda kullandı şimdi süper uyuyor ama size yarar mı acaba
S
Sümeyra
11 Mart 2026 11:53
Sümeyra hanım aynı durumdayız benim kızımda 9 aydır uyku problemi neler denedik olmadı gece geç saatlere kadar ne yapsam da yatmıyor uyku saati 12 1 malesef erken yatırsam bile 1 saat sonra kalkıyor ağlıyor asla durmuyor kaldırmadan sizi çok iyi anlıyorum. Bay bay night birkaç kez mecbur denedim o da uyuttu evet ama yine kalktı yani gece uyanmasını etkilemiyor kalkan çocuk yine kalkıyor sadece uykuya geçişini bi tık kolaylaştırıyor
S
Sümeyra
11 Mart 2026 11:53
Sümeyra hanım aynı durumdayız benim kızımda 9 aydır uyku problemi neler denedik olmadı gece geç saatlere kadar ne yapsam da yatmıyor uyku saati 12 1 malesef erken yatırsam bile 1 saat sonra kalkıyor ağlıyor asla durmuyor kaldırmadan sizi çok iyi anlıyorum. Bay bay night birkaç kez mecbur denedim o da uyuttu evet ama yine kalktı yani gece uyanmasını etkilemiyor kalkan çocuk yine kalkıyor sadece uykuya geçişini bi tık kolaylaştırıyor
S
Ssssss
11 Mart 2026 12:10
Hem gece hem gündüz mü uyumuyor peki yoksa sadece gündüz mü
S
Sümeyra
11 Mart 2026 12:20
Hem gece hem gündüz mü uyumuyor peki yoksa sadece gündüz mü
E
Esra G.
11 Mart 2026 13:06
Ne kadar kullanılıyor süre olarak kaç Damla bir de
S
Sümeyra
11 Mart 2026 13:08
Altı damla şeklinde verdim ve hala çok fazla direnirse arada mecbur veriyorum çünkü artık benim de psikolojim bu durumu kaldırmıyor
E
Esra G.
11 Mart 2026 13:11
Kaç Damla verileceği neye göre hesaplanıyor acaba bir zararını gördünüz mü
E
Esra G.
11 Mart 2026 13:13
Ama benim verdiğim max 5 keredir yine de çok etkilemiş olmayayım çok çok zorsa kaldığımda verdim
S
Sümeyra
12 Mart 2026 09:11
Ama benim verdiğim max 5 keredir yine de çok etkilemiş olmayayım çok çok zorsa kaldığımda verdim
Yükleniyor...