Baston Bebek Arabası Önerisi?

47 görüntüleme
M

Melike M.

16 Nisan 2026 10:10
Kızlar hafif,az yer kaplayan ve yatış pozisyonu olan baston bebek arabası arayışındayım önerilerinize ihtiyacım var.
S

Sümeyra

16 Nisan 2026 10:12
Baston değil ama kabin boy öneririm hafif çok yer kaplamıyor yatıp kalkıyor tek elle açılıp kapatılıyor civilde pierrecardin
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 10:14
Ben Chicco goody plus kullanıyorum kabin boy. Çok memnunum. Gören her tecrübeli anne bayılıp modelini sorar. Bı değerlendirebilirsiniz
M

Melike M.

16 Nisan 2026 10:15

Sümeyra

Baston değil ama kabin boy öneririm hafif çok yer kaplamıyor yatıp kalkıyor tek elle açılıp kapatılıyor civilde pierrecardin

Kabin boy bebek arabası kullanıyoruz ama biraz ağır ve bagajda çok yer kaplıyor.Tatile çıkacagız kolay basit bişey olsun ama uyusun istiyorum.O yüzden baston araba arayışına girdim yani
M

Melike M.

16 Nisan 2026 13:28

Rumeysa Keşan

Ben Chicco goody plus kullanıyorum kabin boy. Çok memnunum. Gören her tecrübeli anne bayılıp modelini sorar. Bı değerlendirebilirsiniz

Baktım sizin dediğinize ama bizim şuan kullandıgımızda benziyor sizinkine.Daha basit bişey arıyorum aslında [2.bi](2.bi) araba sonuçta o yüzden
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 13:28
Anladım zaten kabin kullanıyorsanız mantıksız tabi ki yeni alacaksanız diye öneride bulundum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir