Baston Bebek Arabası

761 görüntüleme
S

Sinem G.

2 Ağustos 2026 18:56
oğlum 15 aylık baston tipi bebek arabası alacağım önereceğiniz memnun kaldığınız bir model var mı ?
s

sln

2 Ağustos 2026 20:31
E bebekten baby plus galaxy up yarım yatar modelini almıştık çok uygun fiyatlı çokda memnunuz
S

Sinem G.

2 Ağustos 2026 20:36
SKY
E bebekten baby plus galaxy up yarım yatar modelini almıştık çok uygun fiyatlı çokda memnunuz
biraz önce mağaza da baktım ona ama ne zamandır kullanıyorsunuz çok sağlam gelmedi bana
s

sln

2 Ağustos 2026 20:37
Sinem Güler
biraz önce mağaza da baktım ona ama ne zamandır kullanıyorsunuz çok sağlam gelmedi bana
3 ay oldu. Biz ikinci bir araba olarak aldığımız için çok özellik aramadık bu haliylede baya memnun kaldık bir sorun yaşamadık
S

Sinem G.

2 Ağustos 2026 20:43
SKY
3 ay oldu. Biz ikinci bir araba olarak aldığımız için çok özellik aramadık bu haliylede baya memnun kaldık bir sorun yaşamadık
evet evet bende ikinci araba olarak alacağım travel sistem beni mahfetti ama şehir dışına giderken havalimanında felan kullanışlı olsun açıkcası bebeğim binmeyi bırakana kadar idare etsin diye arayış içindeyim o yüzden sordum size sağlamlığını
Derya ç.

Derya ç.

2 Ağustos 2026 21:45
joie Brisk LX bebek arabasını aldım 2 ay önce tatile gittik kumsalda dahii kullandık günlük kullanıyorum sağlam pratik açma kapama,yatıyor geriye doğru bebeğim rahatça uyudu ama eksileri tente güneşten koruyacak kadar geniş değil ve bir tık klasik bastonlardan ağır oda alt sepeti ve tekerleklerinin büyüklüğünden olsa gerek.Bir çok model baktım bu mantıklı ve beğeni yüksekti 3 yaşa kadar kullanmak adına fiyatına göre çok iyi bakmanızı tavsiye ederim
B

Büşra A.

Premium Üye
2 Ağustos 2026 22:06
Rival marka aldık 3bin civarıydı yatabiliyor tentesi büyük
S

Sinem G.

2 Ağustos 2026 22:41
Büşra Aslan
hangi siteden aldınız acaba
B

Büşra A.

Premium Üye
3 Ağustos 2026 02:03
Sinem Güler
hangi siteden aldınız acaba
Biz albebek mağazasından aldık silivride görüp deneyip aldık, ama trendyolda da vardı bakmıştım
N

Neşe A.

27 Ağustos 2026 16:16
Büşra Aslan
Hangi modeliydi acaba? Bende tüm alışverişimi buradan yapıyorum en uygun yer burası gerçekten.
B

Büşra A.

Premium Üye
27 Ağustos 2026 16:22
Neşe Ayan
Hangi modeliydi acaba? Bende tüm alışverişimi buradan yapıyorum en uygun yer burası gerçekten.
Paris modelini aldık tam yatıyor tentesi büyük hafif tek elle kapatamıyorum ama tek elle açabiliyorum güzel gerçekten
N

Neşe A.

27 Ağustos 2026 16:24
Büşra Aslan
Paris modelini aldık tam yatıyor tentesi büyük hafif tek elle kapatamıyorum ama tek elle açabiliyorum güzel gerçekten
bende onu beğenmiştim memnun biri olunca içim rahat etti teşekkür ederim 🥰
B

Büşra A.

Premium Üye
27 Ağustos 2026 16:40
Neşe Ayan
bende onu beğenmiştim memnun biri olunca içim rahat etti teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 🩷
C

Ceylan A.

2 Eylül 2026 09:05
Derya ç
joie Brisk LX bebek arabasını aldım 2 ay önce tatile gittik kumsalda dahii kullandık günlük kullanıyorum sağlam pratik açma kapama,yatıyor geriye doğru bebeğim rahatça uyudu ama eksileri tente güneşten koruyacak kadar geniş değil ve bir tık klasik bastonlardan ağır oda alt sepeti ve tekerleklerinin büyüklüğünden olsa gerek.Bir çok model baktım bu mantıklı ve beğeni yüksekti 3 yaşa kadar kullanmak adına fiyatına göre çok iyi bakmanızı tavsiye ederim
Ben de bu markadan aldım iki aydır kullanıyorum ben de sorun yaşamadım

Özellikle hızlı manevraları güzel yani çabuk dönüyor tekerlekleri çok çabuk yön alıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir