Baston Bebek Arabası
761 görüntüleme
S
Sinem G.
2 Ağustos 2026 18:56
oğlum 15 aylık baston tipi bebek arabası alacağım önereceğiniz memnun kaldığınız bir model var mı ?
s
sln
2 Ağustos 2026 20:31
E bebekten baby plus galaxy up yarım yatar modelini almıştık çok uygun fiyatlı çokda memnunuz
S
Sinem G.
2 Ağustos 2026 20:36
E bebekten baby plus galaxy up yarım yatar modelini almıştık çok uygun fiyatlı çokda memnunuz
s
sln
2 Ağustos 2026 20:37
biraz önce mağaza da baktım ona ama ne zamandır kullanıyorsunuz çok sağlam gelmedi bana
S
Sinem G.
2 Ağustos 2026 20:43
3 ay oldu. Biz ikinci bir araba olarak aldığımız için çok özellik aramadık bu haliylede baya memnun kaldık bir sorun yaşamadık

Derya ç.
2 Ağustos 2026 21:45
joie Brisk LX bebek arabasını aldım 2 ay önce tatile gittik kumsalda dahii kullandık günlük kullanıyorum sağlam pratik açma kapama,yatıyor geriye doğru bebeğim rahatça uyudu ama eksileri tente güneşten koruyacak kadar geniş değil ve bir tık klasik bastonlardan ağır oda alt sepeti ve tekerleklerinin büyüklüğünden olsa gerek.Bir çok model baktım bu mantıklı ve beğeni yüksekti 3 yaşa kadar kullanmak adına fiyatına göre çok iyi bakmanızı tavsiye ederim
B
Büşra A.
Premium Üye
2 Ağustos 2026 22:06
Rival marka aldık 3bin civarıydı yatabiliyor tentesi büyük
S
Sinem G.
2 Ağustos 2026 22:41
B
Büşra A.
Premium Üye
3 Ağustos 2026 02:03
hangi siteden aldınız acaba
N
Neşe A.
27 Ağustos 2026 16:16
B
Büşra A.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 16:22
Hangi modeliydi acaba? Bende tüm alışverişimi buradan yapıyorum en uygun yer burası gerçekten.
N
Neşe A.
27 Ağustos 2026 16:24
Paris modelini aldık tam yatıyor tentesi büyük hafif tek elle kapatamıyorum ama tek elle açabiliyorum güzel gerçekten
B
Büşra A.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 16:40
bende onu beğenmiştim memnun biri olunca içim rahat etti teşekkür ederim 🥰
C
Ceylan A.
2 Eylül 2026 09:05
joie Brisk LX bebek arabasını aldım 2 ay önce tatile gittik kumsalda dahii kullandık günlük kullanıyorum sağlam pratik açma kapama,yatıyor geriye doğru bebeğim rahatça uyudu ama eksileri tente güneşten koruyacak kadar geniş değil ve bir tık klasik bastonlardan ağır oda alt sepeti ve tekerleklerinin büyüklüğünden olsa gerek.Bir çok model baktım bu mantıklı ve beğeni yüksekti 3 yaşa kadar kullanmak adına fiyatına göre çok iyi bakmanızı tavsiye ederim
Özellikle hızlı manevraları güzel yani çabuk dönüyor tekerlekleri çok çabuk yön alıyor
Yükleniyor...