Basmıyor
81 görüntüleme
Z
Zeynep
6 Mayıs 2026 22:50
Merhaba kızım 7 aylık ama basmıyor yürüteçe koyayım basıyor mu diye denedim onda da ayaklarını kaldırıp ağlıyor bu süreçi yaşayan var mı neler yapabilirim
M
Meliha T.
6 Mayıs 2026 23:02
7ay çok erken zaten normal yani
B
Burcu000
6 Mayıs 2026 23:05
Benim bebeğimde yürüteçe koyunca basıyo kucağımda bastırmaya çalışıyorum basmıyor bende çok tedirgin oluyorum ama her bebeğin gelişimi farklıdır diıyorum panik olmaktan bu sayade kurtuluyorum
E
E
6 Mayıs 2026 23:43
Benim kızımda 6 ay 25 günlük henüz ayakta durmuyor çünkü bilmiyor:)yürüteçte dursada ayakta tutmaya çalıştığımda ayaklarını yukarı [kaldırıyor.ayak](kaldırıyor.ayak) tabanlarını hissedecek şeyler yapın duyu girdisi sağlasın ayak tavanına top halı başka yüzeylere değdirin yatarken bile yapılabilir bu sonra yavaş yavaş dizini kitlemeyi öğrenmesi lazım bunları yapmazsa direkt ayakta durmayabilir diye düşünüyorum.sıfırdan öğreniyorlar sonuçta
E
E
6 Mayıs 2026 23:45
Benim kızımda 6 ay 25 günlük henüz ayakta durmuyor çünkü bilmiyor:)yürüteçte dursada ayakta tutmaya çalıştığımda ayaklarını yukarı [kaldırıyor.ayak](kaldırıyor.ayak) tabanlarını hissedecek şeyler yapın duyu girdisi sağlasın ayak tavanına top halı başka yüzeylere değdirin yatarken bile yapılabilir bu sonra yavaş yavaş dizini kitlemeyi öğrenmesi lazım bunları yapmazsa direkt ayakta durmayabilir diye düşünüyorum.sıfırdan öğreniyorlar sonuçta
Yükleniyor...