Basma veya Yürüme Tarzı Gelisim Yok

92 görüntüleme
G

Gamze S.

28 Temmuz 2025 20:47
9.5 aylık kizim ayaklarını kesinlikle yere basmıyor
Hipotoni bebek dendi devlet hastanesinde
Ama dr götürdüm özele hayır öyle durmuyor kafa usg veya herseyi temz cikti dedi
Kendi kendine oturarak dönmeye yeni başladı
39+4 doğumlu doğmaya hiç niyeti yoktu :)
Yüz üstü etkinlikten nefret ediyor bazen tutunup.ayafa kalkacak gibi yapmaya başladı son 3 gundur ama çok.nadir yapıyor
A

Ayşenur D.

29 Temmuz 2025 08:12
Benim kızım 13 aylık aynı şekilde ayaklarının üstüne basmıyor. Bütün doktorlara götürdüm bütün tahlilleri yapıldı hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. En son fizik tedaviye götürdüm egzersiz verdi kaslarını güçlendirmek için ama o egzersizleri de yapmak istemiyor. Öncesinde özel fizyoterapiste götürmüştüm duyusal hassasiyeti olduğunu söylemişti. Gerçekten de öyle ayakları yere değdiği an huzursuzlanıyo basmak istemiyo. Vestüribüler sistem hassasiyetini bi araştırın isterseniz. Kızınızda da aynı hassasiyet olabilir.
F

Fatma Ş. A.

29 Temmuz 2025 15:13
Benim kızımda 14,5 aylık. Ayaklarının üstüne basmak istemiyor. Tutunuyor, sıralıyor fakat yürümek ya da ayak üstüne basmaj istemiyor. Şimdi dizlerinin üstünde yürümeye başladı üstelik. İşini böyle gördüğü için muhtemelen daha da geç yürüyecek gibi. Doktoru ağustos sonu görmek istiyor. Bakalım umarım bir şey çıkmaz 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir