Başını Tutamama
198 görüntüleme

Merve K. ..
8 Temmuz 2025 14:36
10 haftalık bebeğim hâlâ tam olarak başını tutamıyor. Tummy time yaptırıyorum neredeyse her gün. Ama çok az kaldırıyor başını. Başı yerde kalçasını kaldırıyor emeklemeye çalışıyor sanki ya da yan dönmeye çalışıyor ama asla kafasını kaldırıp tutmuyor. Normal mi acaba. Bebeği bu haftalarda olan anneler sizin bebişleriniz nasıl
C
Cigdem K.
8 Temmuz 2025 15:21
Benim de ayni durumda olan 10. Haftasinda bir bebegim var. Gogsumde ve omzunda kaldirip tutuyor basini ama yerde yapmiyor. Zorluyor. Zaten sag tarafina yatmaktan biraz sag tarafinda duzlesme var, tummy timelari siklastirdik.

Merve K. ..
8 Temmuz 2025 15:22
Benimki de aynı hep sağ tarafına yatıyor düzleşti gibi o taraf

Merve K. ..
8 Temmuz 2025 15:27
Uykusu nasıl peki bebeğinizin benimki hiç uyumuyor ve aşırı huzursuz sürekli ağlayan bir bebek
S
Sümeyye K. ..
8 Temmuz 2025 15:52
Benim kızımın da 10.haftası bitti bugün. O da tam tutamıyor kafasını Tummy time yaparken. Bugün yastıkla destekledim kollarını o şekilde daha fazla kaldırdı sanki kafasını
C
Cigdem K.
8 Temmuz 2025 16:11
Gece uykulari fena degil yalan olmasin, ancak gunduz kus uykusunda. Bazen uzunca saat uyumuyor. Istahi acik, cok talepkar. Hareketli evet bizimki de
C
Ceren
8 Temmuz 2025 17:09
Benim bebeğim de 10 haftalık dediğiniz gibi çok huysuz gündüzlerini uykusuz ve ağlamakla geçiriyor 😓
Z
Zerrin ..
15 Temmuz 2025 03:07
Hiç dert etmeyin 3. Aya girince daha fazla yapmak isteyecek ilgisi artacak çünkü. Ancak sadece tummy tüme esnasında değil taşıma esnasında da bel ve boyun kaslarını güçlendirecek pozisyonda taşımanızı öneririm, Tiger hold tutuşu çok başarılı 0 aydan itibaren. Yine bir el göğüste diğeri bebeğin karnında uçak yapıp bebeği evin içinde gezdirebilirsiniz. Bnm bebeğim 1.5 aydan sonra tummy time a başladı ve hiç sevmiyordu zorla duruyordu, sonra pilates topunun üzerinde denedik o şekild daha kolay oldu ve daha çok sevmeye başladı. Şimdi desteksiz kendi kendine rahat 10 dk duruyor daha uzun da tutarım aslında ama zorlamak istemiyorum
A
Ayşe V. ..
29 Temmuz 2025 16:27
Benim kızım da aynı yerde yastıkta yapamıyor tek bacağıma kollarını büküp koyuyorum ayakları koltukta oluyor öyle duruyor biraz hiç sevmiyor şimdi poposunu karnıma yaşıyorum göbeğinden tutup öyle gezdiriyorum evde onu seviyor deneyebilirsiniz

Merve K. ..
29 Temmuz 2025 16:30
Deneyeceğim teşekkür ederim ☺️