Başını Sallıyor

62 görüntüleme
S

Sena S.

22 Şubat 2026 15:51
7 ay bir haftalık bebeğim arada oyun oynarken durup başını sağa sola sallıyor gülüyor tekrar yapıyor oyun mu oynuyor anlamadım günde bi kaç kez yapıyor yeni başladı böyle yapmaya bi sorun yoktur dimi
A

Arzu.G

22 Şubat 2026 16:14
Şuan düşününce hepsini kafaya takıp strese girdiğim zamanlar aklıma geldi de güldüm biraz :) iyi haber gelişimsel bir süreç birşeyleri keşfediyordur bir süre sonra unutur merak etmeyin kötü haber daha çok korkutacak hareketler de yapacak ilerleyen zamanlarda .yani endişelenmeyin keyfi yerindeyse yapsın
S

Sena S.

22 Şubat 2026 21:54

Arzu.G

Şuan düşününce hepsini kafaya takıp strese girdiğim zamanlar aklıma geldi de güldüm biraz :) iyi haber gelişimsel bir süreç birşeyleri keşfediyordur bir süre sonra unutur merak etmeyin kötü haber daha çok korkutacak hareketler de yapacak ilerleyen zamanlarda .yani endişelenmeyin keyfi yerindeyse yapsın

İlk annelik tecrübesizliği sanırım ya hepimizin aynı şeyler hissetmesi ne garip 🥹😂 teşekkür ediyorum Arzu hanım içim rahatladı 🌸
A

Arzu.G

22 Şubat 2026 22:14

Sena Sy

İlk annelik tecrübesizliği sanırım ya hepimizin aynı şeyler hissetmesi ne garip 🥹😂 teşekkür ediyorum Arzu hanım içim rahatladı 🌸

Annelik dünyanın en güzel hissi ama aynı zamanda da hiç bitmeyen endişe kuyusu maalesef :) Allah tüm çocuklarımızı korusun ❤️
S

Sena S.

22 Şubat 2026 23:21

Arzu.G

Annelik dünyanın en güzel hissi ama aynı zamanda da hiç bitmeyen endişe kuyusu maalesef :) Allah tüm çocuklarımızı korusun ❤️

Amiiin cümlemizin 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir