Başını Sallıyor

70 görüntüleme
Ç

Çağla Ö.

16 Ağustos 2025 09:30
Merhaba bebeğim beş aylık bir kız bebek uyuturken şş pat ile poposuna vurarak uyutuyorum ama nedense son birkaç gündür kafasını hızlı sağa sola çevirip duruyor uykuya götürürken bunu fark ettim sonra baktım gündüzleri de aynı şeyi yapıyor neden olabilir bir fikrinşz var mı
A

Asli B.

16 Ağustos 2025 09:56
Benim oğlum da 8 aylık yaklaşık 15-20 gündür bunu yapıyor. Yanına uzanarak uyutuyorum tam uykuya dalmak üzereyken kafasını bir sağa bir sola çeviriyor. Rahat pozisyonu bulmaya çalışıyor gibi ya da uykuya direnmeye çalışıyor gibi geldi bana.
P

Pelin B.

16 Ağustos 2025 09:59
Bebeğinizde ateş ağrı huzursuzluk varsa kulak ağrısı vb.şeyler düşünülür ama bunlar yoksa yeni hareketler keşfettikçe tekrarlama isteği normal ya oyun yapar ya da kendini rahatlatır. Benim bebeğim de bazen yapıyor uyku öncesi sonra uykuya dalıyor
S

Saziye G.

16 Ağustos 2025 10:02
Bu aylar da normal uyku zamanları geldikçe yapıyorlar. Oğlum da kısa süre yaptı bıraktı şimdi tekrar başladı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

16 Ağustos 2025 10:11
bebek kendini sakinleştirip uykuya geçmek için o hareketi yapar
M

Merve Y.

16 Ağustos 2025 12:39
O hareketler normal canım korkma hiç bende yaşadım aynısını rahat pozisyon deniyor sonra kendi kendine uyuyakalıyor
Ç

Çağla Ö.

16 Ağustos 2025 12:41
Ayy harikaaa cevaplar çok teşekkğr ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir