Başını Bir Yerlere Vurma

125 görüntüleme
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 22:42
Selam sevgili anneler. Bebeğim yarın tam 15 aylık olacak. Son zamanlarda başını yere kanepeye vurmaya başladı. Ayrıca eliyle kafasına da vuruyor. Kızınca yapıyor genelde bazen sorun yokken de bu davranışı sergiliyor. Bebeğim ismine dönüyor göz teması var, emziğini sorunca gidip getiriyor, bir kaç hayvan ismini söyleyince seslerini taklit ediyor. Dışarı çıkınca giydiği hırkasını görünce parka gideceğini bilip kendince park diyor. Gelişimi normal seyrediyor diye düşünüyorum ama yine de endişelendim. Bu durumu yaşayan var mı acaba 
A

Aleyna D.

26 Mayıs 2026 22:49
Aynı şey bizde de var 16 aylık bence normal kendilerini ifade edemedikleri için
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 22:53
Aleyna Durak
Aynı şey bizde de var 16 aylık bence normal kendilerini ifade edemedikleri için
Ahh bu bebeklerimiz büyütene kadar ne korkular ne endişeler yaşayacağız kim bilir. Umarım geçici bir sorundur yavrularımız için cevap için çok teşekkür ederim 
Selen B.

Selen B.

Premium Üye
26 Mayıs 2026 22:53
Aynı durum bizdede var 13 aylık banada normal geliyor geçici birşey bence
A

Aleyna D.

26 Mayıs 2026 22:55
İnşallah şuan herşey ya hastalık belirtisi ya otizm psikolojim bozuldu bu devirde çocuk büyütmek çok zor
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 22:56
Selen Bakır
Aynı durum bizdede var 13 aylık banada normal geliyor geçici birşey bence
Umarım geçici bir durumdur teşekkür ederim dönüş için
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 22:58
Aleyna Durak
İnşallah şuan herşey ya hastalık belirtisi ya otizm psikolojim bozuldu bu devirde çocuk büyütmek çok zor
Az önce bir doktorun yanıtladığı soru üzerine buraya panikle yazdım. En ufak şeyler bile bir şeylerin belirtisi olabiliyor ne yazık ki. Bulunduğumuz çağ bebek büyütmek için çok stresli bir dönem yani en azından ben de durum böyle en ufak şeyden korkar oldum 沈
A

Aleyna D.

26 Mayıs 2026 23:04
Şuan bende gördüm o doktoru takip ediyorum Allah bütün evlatlarımızı korusun olmasa dahi otizm belirtisi ama detaylı muayene gerekir yazısı bile çok acımasız
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 23:13
Aleyna Durak
Şuan bende gördüm o doktoru takip ediyorum Allah bütün evlatlarımızı korusun olmasa dahi otizm belirtisi ama detaylı muayene gerekir yazısı bile çok acımasız
Maalesef ister istemez anneler panik olabiliyor . Gelişimini bilmeme rağmen hemen buraya sorup annelerin de fikirlerini almak istedim. Dönüş için tekrar teşekkür ederim 殺
A

Aleyna D.

26 Mayıs 2026 23:13
Rica ederim
H

H. N.

26 Mayıs 2026 23:47
Benimde 16 aylık bebeğimde var. Bende normal olduğunu düşünüyorum.
G

Güzel ..

26 Mayıs 2026 23:48
İnşaAllah verdiğiniz cevaplarla içimi ferahlattınız teşekkür ederim güzel anneler殺
C

Cansu Ş.

27 Mayıs 2026 00:17
13 aylık olduk bizde de var bı 2 aydır. Bende çok tedirgin oldum sıkıntıya girdim doktora götürdüm de sordum gayet normal diye yanıtladı. Konuşamadıkları kendilerini ifade edemekleri için yapabiliyormus bazı bebekler. Benimki sinirlendiğinde yapıyor ya da dikkat çekmek için
Kübra E. .

Kübra E. ..

27 Mayıs 2026 00:17
Merhaba benim bebeğim de 16 aylık bir dönem bizde de oldu özellikle sinirlenince ve uykusu geldiği zamanlarda çok yapıyordu. Her yaptığında kızmadan tepki vermeden vurmak yok cici yapalım kızım dedim bir zaman sonra geçti bu davranış
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir